Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egyedülálló koncertet ígér

2012. április 20. 14:29
Nagyon várja már vasárnapi veszprémi közönségtalálkozóját Vastag Tamás, amire egyedülálló, élőzenés produkcióval is készül.

Többféle dalból válogat majd az énekes, szvingesebb melódiák épp úgy felcsendülnek majd, mint az ismertebb bulizós, rockosabb számok – árulta el érdeklődésünkre Vastag Tamás, akit a szerdai SingSingSing előadást követően sikerült elkapnunk. Bár számos felkérésnek tesz eleget ezekben a napokban is, rajongóinak feledhetetlen délutánt ígér.

A szervezőktől úgy tudjuk, nem csak a megyeszékhelyen élők vesznek részt az összejövetelen, érkeznek Vastag Tomi rajongók Szombathelyről, Pécsről, Budapestről, de még Eger környékéről is. A legfiatalabb még óvodás, de a nyugdíjasok is képviselik majd magukat.

Sokan jelezték, szívesen eljönnének Veszprémbe, de korainak tartották a jelentkezési határidőt, ezért a szervezők meghosszabbították azt, április 20-a 24 óráig lehet regisztrálni a rendezvényre a vtkozonsegtalalkozo@gmail.com címen. A további részleteket levélben kapják meg az érintettek.

Cseh Zoltán
további cikkek
Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. ma 9:00 Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő, akit sok más kiemelkedő szerepe mellett a Harry Potter-filmekben és a Downton Abbey című történelmi televíziós drámasorozatban nyújtott alakításai révén ismert a világ. 2024. szeptember 27. 17:47 Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Vitéz Markóczy János altábornagy, a Jutasi altisztképző egykori parancsnokának a nevét viseli a jövőben a Jutasi úti laktanya területén a csapatművelődési központ épülete. A pénteki avatóünnepségen az egykori parancsnok életéről is több érdekességet felelevenítettek. tegnap 14:26 Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos Dr. Simon Attilával, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatójával közösen mutatta be Herenden a manufaktúra legújabb porcelán figuráját, a kuvaszt. Az esemény azért is különleges volt, mert idén első alkalommal ünneplik a magyar kutyafajták napját szeptember 27-én. 2024. szeptember 27. 10:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.