Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Két nap atlétika

2012. május 18. 20:37 // Forrás: Németh Attila, VEDAC
Veszprémben rendezik a hétvégén az idei atlétika MEFOB-ot, ahol a nyári világversenyekre is nyílik szintteljesítési lehetőség.

Május 19-20-án, a veszprémi stadionban rendezik a Magyar Egyetemisták és Főiskolások Országos Bajnokságát és az Összetett Országos Bajnokságot, melynek keretében meghívásos versenyt is rendeznek, ami a nyári világversenyek szintteljesítésére kiváló alkalmat jelent a legjobb magyar atlétáknak.

– A Pannon Egyetem harmadik alkalommal nyerte el a Magyar Egyetemi-Főiskolai Atlétikai Országos Döntő szervezését. Ez elsősorban a versenyhez szükséges személyi és tárgyi feltételek meglétének köszönhető. A VEDAC minden alkalommal kitűnő partnernek bizonyult a maga sokrétű rendezési tapasztalataival, szakembereivel, hozzáállásával. Az egyetem évek óta kitűnő kapcsolatot ápol az atlétikai klubbal a hallgatókon keresztül. Az egyetemi-főiskolai érmek tekintetében "közös atlétáink" által szerzett helyezések állnak a rangsor élén. Az egyetem sportösztöndíjai közül a mostani versenyen is indul Farsang Evelin és Petrovszki Tibor – tájékoztatott Bácskai Sándor, a Testnevelési és Sport Intézet igazgatója.

Szombaton 9:00 órakor kezdődik a verseny, az utolsó versenyszámot 19:10-kor rendezik, majd vasárnap 9:00-kor folytatódik a program 15:00-ig.

A pontos menetrendről itt, a csatolt fájlban olvashat.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.