Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Minőségi, újszerű és közösségépítő

2012. június 17. 22:59
M. Tóth Géza, Trócsányi Gergő, Albóciné Ábrahám Gabriella, Máté P. Gábor, Császár Gábor. Csak néhány név, akik megszólalnak a Veszprém Portré legújabb számában.


Pethő Imre

– Minőségi, újszerű és közösségépítő – mondta az új lapszám bemutatóján pénteken este az Íródeák kávéház teraszán Pethő Imre főszerkesztő a Veszprém Portré legfontosabb tulajdonságait sorolva. Mint mondta, öt újságot talál egyben az olvasó, hiszen kikapcsolódhat esszével, kisfilmekkel, aktuális témaként ezúttal Veszprém kitörési pontjait ismerheti meg interjúk által, van benne programajánló, a "Helyi érték" rovatban pedig a kulturális szféra, a sport és a gazdaság képviselőivel készült interjúk találhatók.


Trócsányi Gergő

Trócsányi Gergő énekes köszöntőjében az összefogás erejét emelte ki, rámutatva a Veszprém Portréban tapasztalt együtt gondolkodásra, ahol nem a – megszokott – széthúzás dominál.


Lencsés Tamara

Lencsés Tamara, a Bakony-Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője örömmel fogadta az aktuális lapszám témáját. – Kiemelt figyelmet fordítunk a kulturális turizmusra, a Veszprém Portréban található írások jól felhasználhatók arculatépítésre, megmutatja, az itt élő emberek mit gondolnak a városról. – A turisták akkor érzik jól magunkat, ha mi is jól érezzük magunkat – vélekedett.


Máté P. Gábor

Az est folyamán közreműködött Tóth Loon és Máté P. Gábor színművész, valamint Tarczy István festőművész a Quantum Sugar zenekarral.


Szaksz Balázs

Szaksz Balázs felelős szerkesztő a második negyedéves szám bemutatója zárásaként az aktuális interjúkból szemezgetett. Tegyék meg önök is itt: vportre.hu
 

Cseh Zoltán
Kovács Bálint
további cikkek
Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. ma 9:00 Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő, akit sok más kiemelkedő szerepe mellett a Harry Potter-filmekben és a Downton Abbey című történelmi televíziós drámasorozatban nyújtott alakításai révén ismert a világ. 2024. szeptember 27. 17:47 Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Vitéz Markóczy János altábornagy, a Jutasi altisztképző egykori parancsnokának a nevét viseli a jövőben a Jutasi úti laktanya területén a csapatművelődési központ épülete. A pénteki avatóünnepségen az egykori parancsnok életéről is több érdekességet felelevenítettek. tegnap 14:26 Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos Dr. Simon Attilával, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatójával közösen mutatta be Herenden a manufaktúra legújabb porcelán figuráját, a kuvaszt. Az esemény azért is különleges volt, mert idén első alkalommal ünneplik a magyar kutyafajták napját szeptember 27-én. 2024. szeptember 27. 10:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.