Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
31°C
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
31°C

Győzelem a sereghajtó ellen

2012. október 13. 17:41
A Veszprém 2–1-re nyert a BKV-Előre vendéglátójaként a másodosztályú labdarúgó-bajnokság szombati meccsén.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 9. forduló
Veszprém FC–BKV Előre 2–1 (1–1)
Veszprém, Egyetemi stadion. Vezette: Botló.
Veszprém: Kiss M. – Nagy Á., Molnár Z., Császár, Bosnjak – Molnár T. (Vágó, 66.), Havasi-Tóth, Nyitrai (Szöllőskei, 66.), Leitold (Hanák, 80.) – Homma, Szabó Zs. Vezetőedző: Vágó Attila.
BKV Előre: Horváth G. – Nyárasdi, Menyhért, Sebők, Máj (Eszlátyi, 81.), Mayer, Fürjes, Dóczi, Kiss K. (Enyingi, 82.), Nagy G. (Berki, 52.), Michel. Vezetőedző: Menczeles Iván.
Gólszerző: Leitold (12.), Szöllőskei (81.), ill. Menyhért (23.),

Edzői nyilatkozatok (forrás: veszpremfc.hu):

Vágó Attila: – Nagyon nehéz mérkőzés volt ez számunkra. Sajnos minden találkozó előtt változtatnom kell vagy az összeállításon vagy a csapat szerkezetén, mert a sérülések továbbra sem kerülnek el bennünket. Nem játszottunk jól a mérkőzésen és sajnos az ellenfélnek voltak komoly helyzetei is, s ha abból egyet is kihasználnak, csak egy pontot tudunk szerezni. Csapatom tartását azonban jól jelzi, hogy az utolsó pillanatig küzdöttünk a sikerért és összességében megérdemelten győztünk.

Menczeles Iván: –Talán nincsenek képességben kiugró játékosaim, de masszív volt a játékunk és a támadásainkat gyorsan tudtuk vezetni. Azonban amíg a kínálkozó lehetőségeinket nem tudjuk kihasználni, addig nem számíthatunk sikerre. Úgy gondolom, hogy az NB II-es mezőny közepén kellene elhelyezkednie csapatomnak, de egyelőre ettől távol vagyunk. Meg kell próbálnunk mielőbb előbbre lépni, de ehhez a helyzeteinket be kell rúgni.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.