2022. június 29.
//
Péter, Pál névnap

Győzelem a sereghajtó ellen

2012. október 13. 17:41
A Veszprém 2–1-re nyert a BKV-Előre vendéglátójaként a másodosztályú labdarúgó-bajnokság szombati meccsén.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 9. forduló
Veszprém FC–BKV Előre 2–1 (1–1)
Veszprém, Egyetemi stadion. Vezette: Botló.
Veszprém: Kiss M. – Nagy Á., Molnár Z., Császár, Bosnjak – Molnár T. (Vágó, 66.), Havasi-Tóth, Nyitrai (Szöllőskei, 66.), Leitold (Hanák, 80.) – Homma, Szabó Zs. Vezetőedző: Vágó Attila.
BKV Előre: Horváth G. – Nyárasdi, Menyhért, Sebők, Máj (Eszlátyi, 81.), Mayer, Fürjes, Dóczi, Kiss K. (Enyingi, 82.), Nagy G. (Berki, 52.), Michel. Vezetőedző: Menczeles Iván.
Gólszerző: Leitold (12.), Szöllőskei (81.), ill. Menyhért (23.),

Edzői nyilatkozatok (forrás: veszpremfc.hu):

Vágó Attila: – Nagyon nehéz mérkőzés volt ez számunkra. Sajnos minden találkozó előtt változtatnom kell vagy az összeállításon vagy a csapat szerkezetén, mert a sérülések továbbra sem kerülnek el bennünket. Nem játszottunk jól a mérkőzésen és sajnos az ellenfélnek voltak komoly helyzetei is, s ha abból egyet is kihasználnak, csak egy pontot tudunk szerezni. Csapatom tartását azonban jól jelzi, hogy az utolsó pillanatig küzdöttünk a sikerért és összességében megérdemelten győztünk.

Menczeles Iván: –Talán nincsenek képességben kiugró játékosaim, de masszív volt a játékunk és a támadásainkat gyorsan tudtuk vezetni. Azonban amíg a kínálkozó lehetőségeinket nem tudjuk kihasználni, addig nem számíthatunk sikerre. Úgy gondolom, hogy az NB II-es mezőny közepén kellene elhelyezkednie csapatomnak, de egyelőre ettől távol vagyunk. Meg kell próbálnunk mielőbb előbbre lépni, de ehhez a helyzeteinket be kell rúgni.

vehir.hu

További cikkek

Visszavonult a VLS gyúrója, Bakonyi Róbert
Visszavonult a VLS gyúrója, Bakonyi Róbert
A labdarúgás szolgálatában töltött több mint húsz esztendő után Bakonyi Róbert, a Practical VLS gyúrója úgy döntött, immár az unokái mellett a helye. A lelkiismeretes szakember könnyek között búcsúzott egykori kollégáitól, barátaitól, mégis úgy gondolja, muszáj volt meghoznia ezt a döntést.
Három bajnoki címet szerzett az SVSE
Három bajnoki címet szerzett az SVSE
Június utolsó hétvégéjén rendezték Budapesten az atlétikai magyar bajnokságot. A háromnapos versenyen a veszprémi Sportolj Velünk SE csapata összesen tíz érmet szerzett.
Marco Rossi: a csapategység a magyar válogatott legnagyobb erőssége
Marco Rossi: a csapategység a magyar válogatott legnagyobb erőssége
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott játékosai kiváló képességekkel rendelkeznek, de az együttes legnagyobb erősségének a csapategységet tartja.
A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen
A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen
A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.
Újabb kalapácsvető csúcsok
Újabb kalapácsvető csúcsok
Három rangos hazai atlétikai viadalt tartottak a közelmúltban, ahonnan a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) sportolói sem hiányozhattak. Kiváló teljesítményeknek örülhettünk: többen egyéni csúcsot értek el, de nemzetközileg jegyzett ranglista eredmények is születtek.