Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C

Sorok között - Kepes Andrással

2008. október 29. 23:25
 

2008. November 6-án, csütörtökön 18. 00 órakor a Városi Művelődési Központ előcsarnokában a vendég Kepes András. Az est házigazdája Géczi János író. A beszélgetés után Kepes András dedikálja könyveit, legújabb könyve- a Matt a férfiaknak- pedig megvásárolható lesz a helyszínen.  

Kepes András, újságíró, televíziós műsorkészítő, és tanár. A 80-as évek közepétől tanít, nemcsak hazai, hanem külföldi egyetemeken és főiskolákon is. Legfrissebb könyve valójában Polgár Judit életéről szól. Viszont ez nem egy egyszerű önéletrajz, hanem Judit történetén keresztül keresi a válaszokat a kérdéseire, amik persze nemcsak őt foglalkoztatják. Neveljünk-e zsenit gyermekünkből, és ha igen, akkor hogyan tegyük? Ki dönti el mi lesz a gyerekből? Lehet- e egy nő olyan sikeres, mint egy férfi, és ha így van, akkor mit szól hozzá az erősebbik nem? Mi a fontosabb, a család vagy a karrier? Érdemes az estre ellátogatni.  

Mindez után  22:00 órától megkezdődik az Éjszakai egyetem, a Pannon Egyetem Antropológia és Etika Tanszékének kihelyezett programja, FORMÁLNI VAGY INFORMÁLNI címmel. Az előadást természetesen Kepes András tartja.

(A belépő díj 600.-, és természetesen a jegy mindkét programra érvényes, de ha rendelkezel diákigazolvánnyal a belépés díjtalan.)

Füssy Angéla

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.