Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C

Tükrök - még Jack Bauer is becsinált

2008. november 3. 9:57
Újabb amerikai remake-kel találkozhatnak a mozirajongók a héten. A koreai alkotás (Into the mirror) 2008-as változatában egy lecsúszott nyomozó (Kiefer Sutherland) történetével ismerkedhetünk meg, aki, miután elhagyta a köteléket a tipikus amerikai munkanélküliek életét éli: iszik, hízik és a családi élete romokban hever. Kapóra jön azonban egy reménysugár, hősünk rendkívüli presztizsű munkaajánlatot kap, biztonsági őrnek szegődik. A probléma csak annyi, hogy a lehető legrosszabb helyre adja be önéletrajzát.

A Mirrors igazi rémisztő, mozivászon elől barátnőt kikergető alkotásnak ígérkezik. Az életre kelő tükörképek felelevenítik az emberek legbelsőbb félelmeit, amit a jelenetek néhol már-már retro-horror stílusa tolmácsolja a multiplex kényelmes székeiben rettegő nézők felé. Ha kinyitod a tükrös szekrényt, ne felejts el gyakran körbe nézni!

Aki szereti a hátborzongató eseményekkel, elszabadult gonosz lelkekkel és titokzatos rejtélyekkel átszőtt történeteket, már válthatja is jegyét a filmre.
Kocsis Sándor

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.