Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nyerje meg belépőjét nálunk

2013. május 29. 11:38
Az MKB Veszprémtől tizenhat év után távozó klasszist, Perez Carlost június 9-én, vasárnap egy MKB Veszprém KC–Világválogatott meccsen búcsúztatják. A mérkőzésre már minden jegy elkelt, de nálunk még nyerhet egy páros belépőt.

Ehhez nem kell mást tenni, mint a facebook.com/vehir oldalon lévő képet megosztani, s ha már arra járnak kedves olvasóink, akkor lájkolják is lapunk közösségi oldalát, hogy a továbbiakban első kézből értesüljenek híreinkről, játékainkról. A megosztók között egy páros belépőt sorsolunk ki a felejthetetlennek ígérkező MKB Veszprém KC–Világválogatott kézilabda mérkőzésre.


Fotó: MKB Veszprém

A játék június 4., kedd 12 óráig tart, sorsolás ugyanekkor a szerkesztőségünkben.

Ahogy azt korábban megírtuk a Veszprém Arénában olyan klasszisok lépnek majd pályára, mint Sterbik Árpád, Ivano Balic, Kiril Lazarov, Marko Vujin, Filip Jicha, Carlos Ruesga, Nikola Karabatic, Ivo Diaz, Rolando Urios Fonseca, Olafur Stefansson, Dejan Peric, Zarko Sesum, Iker Romero, Marcus Ahlm és Pásztor István. A gárdát Mocsai Lajos, Csoknyai István és Zdravko Zovko fogja dirigálni. A játékosok listája még bővülhet.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.