2020. szeptember 19. // Vilhelmina névnap

Megszűnik az Atlético Madrid

2013. július 8. 17:39
MTI
Német sajtóhírek szerint anyagi gondok miatt megszűnik a spanyol Atlético Madrid kézilabdacsapata. Az együttes német válogatott játékosa megerősítette a hírt és hozzátette, tudomása szerint mindenki szabadon igazolhatóvá vált.

A gárda elődje, azaz a Ciudad Real három alkalommal nyerte meg a Bajnokok Ligáját, ezen a néven ötször nyert spanyol bajnokságot. Az együttes tavalyelőtt szintén anyagi problémák miatt szűnt meg és Atlético Madridként folytatta a szereplését. Egy éve és idén is második helyen zárt a Barcelona mögött a spanyol bajnokságban, a BL legutóbbi kiírásában szintén a katalánokkal szemben vérzett el a negyeddöntőben.

A sport1.de honlapnak Christian Dissinger, az együttes német válogatott játékosa megerősítette a hírt és hozzátette, tudomása szerint mindenki szabadon igazolhatóvá vált.

A spanyol csapat a legrangosabb európai kupában a német THW Kiellel, a lengyel Kielcével, a dán Koldinggal, a francia Dunkerque-kel és egy selejtezőből érkező együttessel találkozna, ám így visszalép, igaz, hivatalos bejelentés még nem volt az ügyben.

vehir.hu
Melczer Zsolt
2020. szeptember 19. // Vilhelmina névnap