Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Új helyen az Utas és Holdvilág

2013. július 10. 17:03
Habár csak két ajtóval költözött arrébb az antikvárium, egy évtizedekig tartó korszak mégis lezárult. Az új helyszín hivatalos megnyitóünnepségét kedden tartották.

A rendezvényen dr. Navracsics Tibor, miniszterelnök-helyettes elmondta, mikor legutóbb itt járt, egy hölgy felvetette, hogy megnyitót kellene rendezni a költözés alkalmából. A politikus kiemelte, a vállalkozások közül rengeteg elbukik, de mindig meg kell próbálni újrakezdeni. A megnyitóval most ezt az újrakezdést ünnepeljük meg. Elárulta: az Utas és Holdvilág mindig is lenyűgözte őt Veszprém múltjával foglalkozó köteteivel, és fontosnak érzi, hogy ide bármikor visszatérhessen.

Molnár Sándor, az Utas és Holdvilág tulajdonosa elmondta, nehéz neki ez a váltás, hiszen egy harminc éves korszakot zárt le az életében. Kicsit sajnálja, hogy maga mögött kellett hagynia az előző helyiséget, és kicsit fél is a jövőtől – tette hozzá. A megnyitó vendégei biztosították őt a segítségükről és a támogatásukról, amit a tulajdonos meg is köszönt.

Az Utas és Holdvilág antikváriumról itt olvashat bővebben.

Horák János

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.