2022. október 3.
//
Helga névnap

Többször elered az eső

2013. augusztus 26. 9:34
VMeteo.hu
Mára 22 fokos maximumot és esőt ígér a VMeteo.hu.

Hétfőn az erősen felhős, borult ég mellett napközben többször számíthatunk esőre, záporesőre, a nap második felében azonban már kevesebb csapadék ígérkezik. Mérsékelt marad a délkeleti szél. A hőmérséklet 22°C közelében tetőzik.

Kedden a rövid napos időszakok mellett többször még erősen megnövekszik a felhőzet és egy-egy kisebb záporeső még kialakulhat. Mérsékelt délkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 14°C, délután 23°C körül lesz.

Szerdán és csütörtökön továbbra is többnyire borult, csapadékos idő vár ránk, majd szárazabb levegő alakítja időjárásunkat, mérsékelten meleg idővel.

vehir.hu

További cikkek

MEGVALÓSULT A „MOZDULJ KÖZÉP-DUNÁNTÚL!” CÍMŰ PROJEKT
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.