Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Főszerepben: a balatoni borok

2013. október 3. 22:06
Pénteken indul és három napig tart az I. Veszprémi Bor Utca Fesztivál.

Nagyrészt a környéken tevékenykedő borászok és kistermelők borait kóstolhatja meg hétvégén az, aki kilátogat a Decanter Bisztro és a Veszprémi Egyetem Civil Szerveződéseiért Alapítvány által szervezett kulturális és gasztronómiai fesztiválra.

A Vár utcában felállított faházakban ezúttal a balatoni régió borai kapják a főszerepet de egy villányi vendégborászat boraival is találkozhat a fesztiválra érkező közönség. A Decanter Bisztó előtt felállított színpadon a Snétberger Zenei Tehetségközpont diákjai és az Utcazene Fesztivál közönségdíjas zenekara, a Dan’n’Roll szolgáltatja majd a talp alá valót - mondta el lapunknak Zsandár Tamás főszervező.

Amíg a felnőttek a környék boraival ismerkednek, addig a legfiatalabbakat animációs programokon vehetnek részt és megtekinthetik a nemrégiben Veszprém város által szervezett Európai Városok Szövetségének Ifjúsági Találkozóján készült alkotásokból összeállított mini-kiállítást.

Zsandár Tamás hozzátette, hogy a fesztivál egyik nem titkolt célja a hagyományteremtés. A jövőben évente több alkalommal szeretnének hasonló rendezvényeket szervezni.

A programról további információkat is találhat korábbi cikkünkben.

Csepely Máté

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.