2022. augusztus 9.
//
Emőd névnap

Anticiklon alakítja időjárásunk

2013. december 12. 8:03
VMeteo.hu
A Vmeteo.hu előrejelzése

Csütörtökön napos és felhősebb időszakok váltakoznak, csapadék nélkül. Gyenge délnyugati szél fúj. A hőmérséklet 4°C közelében tetőzik.

Péntek reggelre párássá válik a levegő, foltokban köd képződik, ami azonban a délelőtti órákban megszűnik. Napközben a kevés napsütés mellett többnyire erősen felhős lesz az ég. Gyenge északnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 0°C, délután 3°C körül valószínű.

A folytatásban marad az eseménytelen idő, változást csak az egyre makacsabb köd miatt láthatunk. A hőmérő higanyszála jellemzően fagypont körül lesz.

vehir.hu

További cikkek

MEGVALÓSULT A „MOZDULJ KÖZÉP-DUNÁNTÚL!” CÍMŰ PROJEKT
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.