2023. június 5.
//
Fatime névnap

Karancsi Tibor: Kész Zoltán lépjen vissza!

2015. február 19. 21:49
mti
Visszalépésre szólította fel Kész Zoltánt, a baloldali pártok által támogatott jelöltet a vasárnapi időközi országgyűlési választásától Karancsi Tibor, aki szintén függetlenként indul.

Karancsi Tibor az MTI-nek azt mondta: mivel a Kúria szerdán helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság határozatát, melyben kimondták, hogy Kész Zoltán megtévesztette a választókat, a jelöltnek is vállalnia kellene a felelősséget, és vissza kellene lépnie a választástól. Közölte: degradálónak tartja Kész Zoltán azon kijelentését, hogy "a Fidesznek van tizenegy jelöltje, tizenegy különböző mezben", és visszautasítja ezt.

Hozzátette: a Kész Zoltán mögött álló baloldali pártoktól azt várja, hogy határolódjanak el a jelölttől. Karancsi Tibor, akit függetlenként a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja és a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség támogat, azt mondta: hasonló esetben minden bizonnyal kihátráltak volna mögüle a támogatói.

vehir.hu

További cikkek

Óvatosan, még a végén egyet kell érteni a kormánnyal!
Óvatosan, még a végén egyet kell érteni a kormánnyal!
A legutóbbi városi közgyűlésen volt egy vita, majd egy szavazás, ami egységesíthette volna a kormánypárti és ellenzéki képviselőket, egyszóval egyöntetűen a veszprémi döntéshozókat. Fontos kérdésben ilyen utoljára az EKF pályázat benyújtásakor történt, de az ukrán háború ellen felszólaló békepárti nyilatkozat elfogadása nem ugrotta meg a szintet. Véleménycikk egy közgyűlési vita margójára.
Benyújtották a 2024-es védelmi költségvetést a parlamentnek
Benyújtották a 2024-es védelmi költségvetést a parlamentnek
Benyújtották a parlamentnek a 2024-es költségvetési törvényjavaslatot, amely a védelem költségvetése lesz - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter kedden Budapesten az Országházban.
Minek ellenség, ha ilyen szövetségesei vannak egy országnak?
Minek ellenség, ha ilyen szövetségesei vannak egy országnak?
Az EU alapítói forognának a sírjukban, ha megtudnák, milyen diplomáciai botrányt sikerülhetett utódjuknak összehozni. Kérdés, hogy valóban lesz-e botrány, vagy érdeklődés miatt elmarad.
Új elnök a Veszprém vármegyei KDNP élén
Új elnök a Veszprém vármegyei KDNP élén
A keresztény-demokrata párt helyi tagjai Navracsics Tibor, területfejlesztési minisztert választották meg egyhangúlag a vármegyei választmány élére. Az új elnök stabilitást és aktív közéleti jelenlétet ígért a jövőben.
Több rendőrt szeretne az utcára a Reformerek képviselője Veszprémben
Több rendőrt szeretne az utcára a Reformerek képviselője Veszprémben
Kovács Rajmund, a Reformerek színeiben politizáló önkormányzati képviselő sajtótájékoztató keretében kommentálta a városi közgyűlés legutóbbi eseményeit. Kitért a közbiztonság helyzetére, az EKF átláthatóságára egy helyi területi vita kérdésére is.