Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Maratoni Wass Albert felolvasás

2009. február 16. 9:37
Budapest, Debrecen, Jászárokszállás, Kaposvár, Kazincbarcika, Marosvásárhely, Nagybánya, Nyíregyháza, Siménfalva, Sülysáp, Szatmárnémeti, Zalaszabar, Zenta, Zilah után Veszprém is csatlakozott a február 20-21-re tervezett maratoni Wass Albert Felolvasás helyszíneihez. Az egyidőben, 25 órán keresztül, a világ több pontján zajló kezdeményezés célja, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz a magyarságért építő módon cselekvő közösségek, s ugyanakkor felhívják a figyelmet a koholt vádak alapján koncepciós perbe fogott Wass Albert életművére, írásainak erkölcsi üzeneteire.
A 2009. évi rekorddöntő maratoni felolvasás megnyitója február 20-án este 6 órakor lesz és másnap este 7 órakor fejeződik  be. A résztvevők egy-egy 10-20 perces, általuk kiválasztott részletet olvashatnak fel Wass Albert valamelyik írásából, s természetesen akár többször is sorra kerülhetnek. Terveink szerint minden óra elején legalább egy vers is elhangzik majd, de várjuk a verseket más időpontban is. Célszerű otthon előre lemérni a kedvenc sorok időtartamát, s fontos időben jelezni, hogy melyik órában szeretnének olvasni; ezáltal elkerülhető a torlódás és az üresjáratok.

Helyszín: Veszprém, Kossuth utca 6, (Cserhát félemelet), Cserhát könyvesbolt
Szeretettel várunk minden résztvevőt és érdeklődőt. Részleteket a www.pilishargita.hu honlapon olvashatnak, a felolvasásra jelentkezni galtu@freemail.hu drótpostán, vagy a 06-70-2133871-es telefonszámon lehet Gál Tündénél.
vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.