2020. július 9. // Lukrécia névnap

Ismét egy karéjba tömörülnek a Veszprém szurkolók

2016. május 24. 14:20
Mint tapasztalhattuk, a kézilabda drukkereknek most kell megtenni az első lépést, ha biztosan ott akarnak lenni a jövő évi – 2017. június 3-4. között tartandó – kölni négyes döntőn. A Veszprémi Szurkoló Egyesület alábbi közleménye minden hasznos információt egy helyen tartalmaz a jegyvásárlással kapcsolatban.

Előzmény: A veszprémi kézilabda komoly nemzetközi márka


A legfontosabb különbség a tavalyi jegyárusításhoz képest, hogy egy szurkoló maximum 4 jegyet vehet és a 2016-os jegyére a vásárláskor kapni fog egy pecsétet. A Lanxess Arena 1-es és 2-es jegypénztára (Ticket Shop) lesz nyitva, az egyikben kizárólag készpénzzel lehet fizetni, a másikban viszont az erre alkalmas bank-, és hitelkártyával is. A tervek szerint a csarnok környékén erről már jelzésekkel és szórólapokkal tájékoztatják a látogatókat, de bátran lehet érdeklődni a rutinosabb magyar szurkolótársaktól is a helyszínen.

Idén is a csarnok délkeleti részében fognak a Veszprém drukkerek tömörülni, az egyes árkategóriák mellett a javasolt szektorokat is feltüntetjük:

1. Kategória: 295€, szektorok: 207, 206
2. Kategória: 215€ szektorok: 208-210, vagy 106, vagy 609, 608, 607
3. Kategória: 155€ szektorok: 610-615, vagy 709, 708, 707
4. Kategória: 75€ szektorok: 711-
715

A közvetlenül a pálya mellett elhelyezkedő új kategória (Premium: 345€) beosztása még nem ismert, így erre ajánlást sem tudunk tenni.

A pénztárak a mérkőzések ideje alatt bezárnak, a nyitva tartás mindkét napon az alábbiak szerint alakul (természetesen a készlet kimerüléséig, különösen az olcsóbb jegyek fogynak gyorsan):
11.30 – 14.30-ig
16.45 – 17.30-ig
20.00 – 21.30-ig

Az internetes jegyárusítás május 30-án, hétfőn 9 órakor kezdődik a http://www.ehffinal4.com/ oldalon. A csarnokba bevihető zászlók, dobok, dudák tekintetében a klub honlapján található a már ismert összefoglaló a szabályokról.

Aktuális hírek elérhetők Kölnben is a VESZE, és/vagy a Szurkolók a kölni Final 4-on Facebook csoportok oldalain.

vehir.hu

További cikkek

A Fraditól vett kölcsön irányítót a Veszprém
A Fraditól vett kölcsön irányítót a Veszprém
A Ferencváros fiatal irányítója, Lukács Péter a következő idényben kölcsönben a Telekom Veszprém és a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia kötelékében szerepel – olvasható a telekomveszprem.hu oldalon.
Bent Dahl: a Siófok KC lesz ismét a kihívó
Bent Dahl: a Siófok KC lesz ismét a kihívó
A Siófok KC női kézilabda-csapata ismét a kihívó lesz a magyar bajnokságban - mondta a klub vezetőedzője szerdán az MTI-nek, hozzátéve, hogy hat új játékossal erősítették meg a keretet.
Negatív eredményű vírusteszt a belépő a hétfői edzésre
Negatív eredményű vírusteszt a belépő a hétfői edzésre
Az elővigyázatosság magától értődő: csak azok a játékosok vehetnek részt a Telekom Veszprém jövő hétfői edzésén, akik már ezen a héten koronavírus-teszten vesznek részt és az negatív eredményt mutat.
Bosnyák válogatott átlövőt igazolt a Balatonfüred
Bosnyák válogatott átlövőt igazolt a Balatonfüred
Dejan Malinovic személyében bosnyák válogatott átlövőt igazolt a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Balatonfüredi KSE kézilabdacsapata.
„Menj és harcolj, meglátod, a közönség melletted lesz”
„Menj és harcolj, meglátod, a közönség melletted lesz”
A fenti útravalóval a veszprémi szurkolók korábbi kedvence, Jevgenyij Lusnyikov látta el honfitársát, a Telekom Veszprémbe igazoló kétszeres BL-győztes Danyiil Siskarjovot.
2020. július 9. // Lukrécia névnap