2021. július 23.
//
Lenke névnap

Ismét egy karéjba tömörülnek a Veszprém szurkolók

2016. május 24. 14:20
Mint tapasztalhattuk, a kézilabda drukkereknek most kell megtenni az első lépést, ha biztosan ott akarnak lenni a jövő évi – 2017. június 3-4. között tartandó – kölni négyes döntőn. A Veszprémi Szurkoló Egyesület alábbi közleménye minden hasznos információt egy helyen tartalmaz a jegyvásárlással kapcsolatban.

Előzmény: A veszprémi kézilabda komoly nemzetközi márka


A legfontosabb különbség a tavalyi jegyárusításhoz képest, hogy egy szurkoló maximum 4 jegyet vehet és a 2016-os jegyére a vásárláskor kapni fog egy pecsétet. A Lanxess Arena 1-es és 2-es jegypénztára (Ticket Shop) lesz nyitva, az egyikben kizárólag készpénzzel lehet fizetni, a másikban viszont az erre alkalmas bank-, és hitelkártyával is. A tervek szerint a csarnok környékén erről már jelzésekkel és szórólapokkal tájékoztatják a látogatókat, de bátran lehet érdeklődni a rutinosabb magyar szurkolótársaktól is a helyszínen.

Idén is a csarnok délkeleti részében fognak a Veszprém drukkerek tömörülni, az egyes árkategóriák mellett a javasolt szektorokat is feltüntetjük:

1. Kategória: 295€, szektorok: 207, 206
2. Kategória: 215€ szektorok: 208-210, vagy 106, vagy 609, 608, 607
3. Kategória: 155€ szektorok: 610-615, vagy 709, 708, 707
4. Kategória: 75€ szektorok: 711-
715

A közvetlenül a pálya mellett elhelyezkedő új kategória (Premium: 345€) beosztása még nem ismert, így erre ajánlást sem tudunk tenni.

A pénztárak a mérkőzések ideje alatt bezárnak, a nyitva tartás mindkét napon az alábbiak szerint alakul (természetesen a készlet kimerüléséig, különösen az olcsóbb jegyek fogynak gyorsan):
11.30 – 14.30-ig
16.45 – 17.30-ig
20.00 – 21.30-ig

Az internetes jegyárusítás május 30-án, hétfőn 9 órakor kezdődik a http://www.ehffinal4.com/ oldalon. A csarnokba bevihető zászlók, dobok, dudák tekintetében a klub honlapján található a már ismert összefoglaló a szabályokról.

Aktuális hírek elérhetők Kölnben is a VESZE, és/vagy a Szurkolók a kölni Final 4-on Facebook csoportok oldalain.

vehir.hu

További cikkek

Novemberben rendezik a Veszprém–Szeged rangadót
Novemberben rendezik a Veszprém–Szeged rangadót
A férfiaknál a MOL-Pick Szeged és a Telekom Veszprém, illetve a nőknél a Ferencváros és a Győri Audi ETO KC is novemberben találkozik egymással először a kézilabda NB I következő idényében.
A női kézilabda-válogatott edzőmeccsen kikapott Norvégiától
A női kézilabda-válogatott edzőmeccsen kikapott Norvégiától
A magyar női kézilabda-válogatott 32-22-re kikapott Norvégiától a tokiói olimpia előtti utolsó, csütörtöki felkészülési mérkőzésen.
Elek Gábor: a sebesség nagyon fontos lesz a franciák ellen
Elek Gábor: a sebesség nagyon fontos lesz a franciák ellen
Elek Gábor szövetségi kapitány szerint az edzéseik ideális időpontját jelentős mértékben meghatározza az, hogy a magyar női kézilabda-válogatott helyi idő szerint vasárnap 21.30-kor lép pályára az előző olimpián ezüstérmes franciák ellen, az első csoportmeccsen a tokiói ötkarikás játékokon.
Férfi kézilabda Európa-liga: svéd ellenfelet kapott a Füred
Férfi kézilabda Európa-liga: svéd ellenfelet kapott a Füred
A Csurgói KK két év után ismét a román HC Dobrogea Sud Constanta csapatával találkozik a férfi kézilabda Európa-liga selejtezőjében. A BKSE-re a Malmö vár.
Kiss Szilárd szerint a tapasztalat nagy előny volt a döntőben
Kiss Szilárd szerint a tapasztalat nagy előny volt a döntőben
Ifj. Kiss Szilárd szövetségi edző szerint a magyar női junior kézilabda-válogatott számára nagy előny volt a tapasztalat a vasárnapi, győztes Európa-bajnoki döntőben.