2019. november 17. // Hortenzia, Gergő névnap

DOLGOZZ VELÜNK! – a Stég álláshirdetése

2016. augusztus 1. 13:17
Rendhagyó állásinterjúra invitálunk! A belváros egyik legrégebben üzemelő és a Dunántúl legnagyobb nevű üzlete különleges személyeket szeretne meginterjúvolni és itthon tartani elvándorlás helyett. Ezért íme az álláshirdetés, amit végig kell olvasnod, ha fel akarsz belőlük készülni.

Két kollégánk (nem is annyira) hirtelen távozása arra késztetett, hogy végiggondoljuk, mitől lett elfogadott és megbecsült brand a STÉG.

Az elmúlt huszonegy év második felének mottója Veszprémben, a Kossuth utcai Stég-ben Jim Jannard, az Oakley alapítójának budapesti látogatása okán keletkezett.
Jim a sikerének zálogát egy mondatban foglalta nekünk össze a Művész moziban tartott meetingen:

Kizárólag az adott pozícióban nálam jobban teljesítő embert alkalmazok!

Mi kell ide?

Tudjuk a Nevedet. Anyukádét is. A kutyádét is. Azt is, hogy két hete tüsszögött.
Tudjuk a lábméretedet és a kedvenc nadrág fazonodat.
Azt is, amit Te még nem tudsz.
Amint belépsz, meglátjuk, milyen stílusú vagy és mit lehetne ezen frissíteni vagy javítani – ha szeretnéd!
Tudjuk, idén mi a fő szín és mi lesz jövőre – Berlinbe megyünk évente kétszer, hogy képben legyünk.
Azt rendeljük meg, ami jövőre is menő lesz.
Úgy rendelünk, hogy eszünkbe jut: Ez tipikusan Neki való! Oks, írd is fel, hogy szóljunk neki…

Amire alapvetően szükség van:

Affinitás
Kommunikációs készség
Rálátás a divatra és az underground kultúrára
Alapvető nyitottság az emberek felé

Ismerned kell más zenét is, mint a trendi csavarósat.
Látnod kell gördeszkás és snowboardos filmeket és évente megnézni a “PeopleareAwesome” videókat.
Tudnod kell lelkesedni és ha azt mondjuk, hogy most Prágában rendelünk elő, akkor egy hangos “Hellyeah” a max, amit mondhatsz. :)
Ha a céges program egy közös koncert, akkor oda is várunk. Ha egy hétvégi gördeszka verseny 41 fokban, akkor : “A strand úgyis tele van!” – a helyes válasz!
Ha külföldiek jönnek, akkor megkérdezzük, hogy találtak minket amikor ilyen jól rejtőzünk… amikor pedig másnap visszajönnek, mert Te voltál a Balaton-part legjobb arca, a nevükön szólítjuk őket.

Ha még mersz jelentkezni – akkor írj motivációs levelet és egy önéletrajzot, mert ennél nagyobb akadályokat is át kell itt ugranod! Ha ez nem megy, ne is raboljuk egymás idejét.

Esetleg ha olyan meggyőző vagy szerinted, hogy Neked semmi nem kell, de itt a helyed!!!

Egy óvatos utóirat:

El ne ijesszen a fentiek összessége. A legtovább itt dolgozó eladó, aki egyben mindenki anyukája is volt a cégben, egy újsághirdetésre esett be úgy, hogy minden előélete egy sapka és cipő vásárlása volt a Stégben, majd oda jutott, hogy a teljes üzletképért, az előrendelésekért és a vevők fogadásáért felet – és állt helyt tökéletesen.
Nyolc éven át.
Talán Te is ismered.

Várjuk jelentkezésedet egy rövid levélben adataiddal. Lehet szabványos CV vagy ahogy Te érzed. Nem kérünk graffitti hátteret és műszaki rajzot – alapvetően emberekkel dolgozunk és azt találjuk ki, hogy kinek mi állna jól, mitől érezné jobban magát a bőrében. Azt találjuk ki milyen lapra, kerékre, snowboardra, farmerre vagy zoknira vágynak látogatóink – mielőtt ők maguk tudnák.

Jelentkezés / információ: jassek@steg.hu


Azért, hogy többet tudj meg a STÉGRŐL, olvass el érdekes cikkeket ITT , vagy nézd meg a veszprémi üzlet posztjait FACEBOOK vagy INSTAGRAM felületeiken.

Amit pedig TE viszel majd tovább: A PINTEREST mappák, amikben ötleteket gyűjtünk kirakatunkhoz és a bolt átrendezéséhez.

A cikket a STÉG Skateboarding készítette, nem a Vehir szerkesztősége.

vehir.hu
2019. november 17. // Hortenzia, Gergő névnap