2019. november 17. // Hortenzia, Gergő névnap

Gördeszkás Hétvége! - avagy Éljen Május Elseje – teljes hétvége kiadásban

2017. április 24. 13:36
A VEN oldalvizén hajózva a veszprémi STÉG is bekapcsolódik az alkonyattól pirkadatig tartó buliba.2017. április 29-én, 14-17 óráig szeretnék a mozgás egyik extrém formáját, a gördeszkázást népszerűsíteni az érdeklődő fiataloknak és megmutatni szüleiknek is.

Gördeszka és longboard teszt lehetőséget hirdettünk. A bemutatók bizonyítottan nem hatékonyak, míg a TESZT bárki számára kézzelfogható, „testközeli” élményt kínál.
Autómentes nap keretein belül már többször volt szerencsénk ilyenhez, de eddig még a Kossuth Lajos utcán nem próbálhattuk.

Az itt lakók miatt TRÜKK gördeszkásokat nem hívtunk, ugrálást nem engedünk, a kezdők puha kerekű gördeszkákon közel hang nélkül próbálhatják ki magukat önkéntes segítőink kalauzolásával.

Segítőnek azokat a helyi erőket hívjuk, akik már régi "motorosok" a szakmában és messziről is érkeznek lelkes barátok!

PROGRAM:

ÁPRILIS 29 SZOMBAT:
14-17 óráig szabad gördeszka és longboard teszt azoknak, akik még sosem merték, vagy már igen.
Segítőnek azokat a helyi erőket hívjuk, akik már régi "motorosok" a szakmában.
Este: VEN!

ÁPRILIS 30 VASÁRNAP:
13-18 óráig elfoglaljuk a néhány évvel ezelőtti szerviz utat a VEN területén és egy valódi, régi családias gördeszka versenyt adunk be az INDEPENDENT TEAM tagjaival és barátaikkal.

Stég ajándékok, MEDIUM SKATESHOP elemek
Este: VEN!
-------------------------------
MÁJUS 1 HÉTFŐ:
Kedvenc szünnapunk az évben! Szezonnyitás gördeszkás módra. Gyülekező a szokásos kút MELLETT a parkolóban az almádi út és a belső körgyűrű találkozásánál.
Indulás 13 órakor.
Pihenő Szentkirályon és Vörösberényben!

Almádiban strandolunk!

Szöveg: Jassek Balázs

A SZIKVÍZ nevű emlékmű elvesztésével hatalmas űr tátong Veszprém gördeszkás életében.
Egy alapvetően belvárosi környezetet igénylő aktivitás, mely elvesztette évtizedes gyökereit.
A kis pálya a Március 15. utcában némi enyhülést ugyan hoz az újak számára, valós kicserélődés és újratermelődés azonban csak akkor jöhet létre, ha nagyobb teret és néhány szabad területet kapnak a deszkások.

Amíg ezzel nem tudunk segíteni, addig az újaknak szeretnénk bemutatni ezt a csodás szabadidős elfoglaltságot, mely annyira különbözik minden más hagyományos mozgásformától, hogy művelői nem is tekintik magukat "sportolóknak".

vehir.hu
2019. november 17. // Hortenzia, Gergő névnap