2019. október 24. // Salamon névnap

Zero to Hero

2016. december 8. 13:05
Mindenki érezte, milyen a színpadon a fényben állni, aki eljött legutóbbi fotózásaink valamelyikére.

Az Expresszó egy tökéletes koncerttér, és minden koncerten elkápráztat a fények játéka és a füst alakzatai.
Az Vrban (urban) bulik előtt van már zene, de a színpadon nincs akkora készülődés, hogy ne tudnánk néhány képet elkattintani – meg is tettük december 3-án.

Az elkészült képek önmagukért beszélnek.
Minimális utómunkát kaptak, mert nem az a célunk, hogy valaki olyat készítsünk a jelentkezőkből, akik aztán soha nem lehetnek – valódi embereknek akarunk valódi képeket, és ehhez olyan ruhákba öltöztetjük őket, amik a Stégben elérhetők.

Ha valami tetszik, akár le is foglalható, vagy a vágy legalább megvan rá.

Nekünk sokat segít egy ilyen esemény abban, hogy szettekben tudjunk gondolkodni és meglássuk termékeinket „akcióban” – rajtatok!

Nagyon jó eszköz azonban arra is, hogy megmutassuk a termékeket Nektek a helyszínen és utána itt – ahogy látni szeretnénk ezeket a csodás holmikat.

A következő eseményre vadászhatsz Facebook oldalunkon, ahol a képekből sokat ki is pakolunk.
Ha nagyon sok jelentkező lesz (az első alkalommal bátortalanabbul, de aztán egyre többen kerestetek meg bennünket), akkor koncerttől függetlenül is szervezhetünk ilyeneket.

A Stég nem egyszerűen egy ruha- vagy cipő bolt. Felelősek vagyunk az underground kultúráért és a fiatalság egy részéért.
Azt a tudást, amit Berlinben vagy a világ más részein összeszedünk, közelebb szeretnénk hozni Veszprémhez és megtartani annak az alter / underground helynek, aminek az elmúlt húsz évben tartották.

Köszönet a hat fotósnak, aki önként eljött, a kamerásnak és természetesen azoknak, akik kiálltak a színpadra!

A cikket és a képeket a Stég csapata készítette.

vehir.hu
2019. október 24. // Salamon névnap