Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
20°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
20°C

Hivatalosan is kiváló magyar márka a Happ Kft.

2016. december 5. 16:44
Kiváló Üzleti Márka kategóriában Magyar Brands elismeréssel díjazták a Márkón működő Happ Fuvarozó és Szállítmányozó Kft. tevékenységét.

A 25 éves múltra visszatekintő, áruszállítást és logisztikai szolgáltató tevékenységet folytató Happ Kft. családi vállalkozásból nőtte ki magát 100 főt foglalkoztató cégcsoporttá, üzleti filozófiájuknak azonban ma is alapja, hogy a családi vállalkozások előnyeit és értékeit – a személyes, közvetlen kapcsolattartási lehetőségeket, barátságos légkört – szem előtt tartva végezzék munkájukat.

Fuvarozó cégként elsősorban Nyugat-Európába szállítanak, de akár bármelyik európai országba eljuttatják a kiválasztott árut rövid időn belül – legyen szó komplett vagy rész rakományról, hűtött vagy nagy értékű áruról. Emellett raktározást is vállalnak, optimális logisztikai megoldásokat kínálva az ügyfeleknek, 10 ezer méternyi területen, 24 órás felügyelettel.

A cég példamutató, értéket közvetítő tevékenységével a Magyar Brands program figyelmét is felkeltette. Az önkéntes, szakértőkből álló bizottság a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) eredményeit is figyelembe véve olyan márkákat díjaz, amelyek nem csupán Magyarországon születtek, de az ország értékeihez, mindennapi életünkhöz is szorosan kötődnek, a fogyasztók és a szakértők körében is komoly hírnevet vívtak ki maguknak, márkaépítési gyakorlatuk pedig a feltörekvő vállalkozásoknak is példa lehet.

A Happ Kft. e tekintetben minden kritériumnak megfelel: a cég alapítása óta elkötelezte magát a folyamatos fejlődés mellett, melyet a munkatársak rendszeres képzésével, a szállítóeszközök fejlesztésével és a szolgáltatások bővítésével garantál. Alapelvük, hogy teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújtsanak a legmagasabb színvonalon, s a kis-és középvállalkozások, valamint a multinacionális vállalatok igényeit is kielégítsék, úgy, hogy azok maximálisan elégedettek legyenek.

Mindezek alapján a vállalkozás 2016-ban elnyerte a Magyar Brands elismerést Kiváló Üzleti Márka kategóriában.

vehir.hu
további cikkek
'Fesztiváloztak' a vállalkozások Veszprémben gazdaság 'Fesztiváloztak' a vállalkozások Veszprémben Az ESG került a középpontba a II. VOSZFESZT rendezvényen, amelyet Veszprémben tartottak április 25-én. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és a Pannon Egyetem közös fórumán többek között arra biztatták a vállalkozásokat, hogy az ESG-vel kapcsolatos jelentéseket a szervezeti hatékonyság növelése érdekében is érdemes elkészíteni. 2024. április 30. 9:21 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. 2024. április 26. 14:04 Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Sikeres projektet zárt a Balaton Bútor kft.: európai uniós támogatással fejlesztették eszközparkjukat és a munkavállalók tudását is. 2024. április 25. 10:19 Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Pannon Egyetem Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Az egyetem a tudást, a cégek pedig a piaci tapasztalatukat és saját tőkéjüket teszik bele abba az az együttműködésbe, ami mindkét félnek előnyös a nap végén. A Pannon Egyetem most egy olyan befektetőcéggel írt alá együttműködési megállapodást, aminek alapítója annak idején Veszprémben végzett, most pedig befektetőként tér vissza az alumni intézménybe. 2024. április 2. 14:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.