Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Díjat kapott a 30 éves Veszprém TV vezetője

2017. január 26. 10:11
Pro Meritis díjat vehetett át a januári közgyűlésen Szegedi László Veszprém közösségi életében nyújtott kimagasló és példaértékű tevékenységéért, valamint a 30 éves Veszprém Televízió igazgató-főszerkesztőjeként végzett magas színvonalú munkájáért.

Szegedi László 1977–ben került az Országos Oktatási Központba, ahol stúdióvezetőként dolgozott. 1986-1987-ben került kapcsolatba a Veszprém televízióval, külső munkatársként segítette a Városi Televízió beindítását. Felsőfokú televíziós szakmai végzettséget 1989-ben szerzett. 1996 óta a Veszprém Televízió főszerkesztője, 2000 óta igazgató főszerkesztője. Szakmai felkészültségével, korrekt és objektíven mérlegelő, elemző gondolkodásmódjával rangot és elismerést vívott ki a helyi és az országos média szakemberei között is.

Igazgató-főszerkesztő munkájában mindenkor a humánum, a hitelesség és az igényesség vezérli. Igazgatása alatt a média mindig nagy figyelmet fordított a helyi értékek, helyi közösségek, civil kezdeményezések bemutatására is. 2003-ban munkáját Veszprém Városa Gizella díjjal jutalmazta. 2014- ben újságírói munkájáért, kommunikációs területen végzett tevékenységéért Magyar Arany Érdemkereszt elismerésben részesült, míg 2015 – ben a Helyi Televíziók Országos Egyesülete Életműdíjjal értékelte tevékenységét.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. ma 15:09 További kedvezményeket a veszprémieknek és logikusabb gazdálkodást szeretne a Reformerek képviselője közgyűlés További kedvezményeket a veszprémieknek és logikusabb gazdálkodást szeretne a Reformerek képviselője Több Veszprémet érintő téma kapcsán is részletesen kifejtette a véleményét Kovács Rajmund, a Reformerek politikai párt önkormányzati képviselője, aki néhány közgyűlési döntést maga is támogatott, pár esetben viszont fenntartásokat fogalmazott meg. 2024. március 7. 8:44 Költséget vetettek, kenyeret törtek közgyűlés Költséget vetettek, kenyeret törtek A ciklus vége előtt néhány hónappal alakult át az ellenzéki térfél; elfogadták a költségvetést; újabb kedvezményekkel bővült a Veszprém kártya. Összefoglalónk a februári közgyűlésről. 2024. február 29. 22:26 Újraélesztik a Veszprém-kártyát, bemutatkozott az új rendőrfőnök Újraélesztik a Veszprém-kártyát, bemutatkozott az új rendőrfőnök Komoly kedvezmények várnak a veszprémiekre: új tartalommal töltik meg a Veszprém-kártyát. Erről is döntött a képviselő-testület a januári közgyűlésen.  2024. január 23. 17:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.