Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Palackba zárt egészség

2017. február 1. 11:54
A téli bágyadt napokon jól jönne egy kis lendület és vitalitás, nem igaz? A január végén megnyílt #Fresh2Be – The Healthy Lifestyle lébárban helyben is felpezsdülhetünk, de ha akarjuk, palackba zárva magunkkal is vihetjük a frissességet.

Pozitív gondolatok a falakon, egyszerű, de vidám képek, néhány ízlésesen elrendezett asztal és szék, letisztult dizájn. A Kossuth utca 1. szám alatt, a Telekom üzlete mellett található #Fresh2Be-be belépve rögtön kellemes hangulat fogad, egyértelműen megfogalmazva az üzenetet: törődjünk egy kicsit magunkkal, figyeljünk oda az egészségünkre, és máris jobban érezhetjük magunkat!

Az alappillérek hozzá: szezonális gyümölcsökből és zöldségekből készült juice-ok, smoothiek, saláták és nadaps mézesített zöldségek. Előbbiek mind helyben, hidegen préselve és frissen készülnek, 100 százalékban színezék- és adalékmentesen, saját receptúrák alapján.

Az üzletben jelenleg 14 különböző italfajta közül választhatunk – mi ott jártunkkor többek között spenótos-banános és céklás-citromos levet kóstoltunk.

Ha nemcsak a kedvünk, hanem a tudatosság is vezérel, érdemes egyébként olyan italra szavazni, ami ezekben a napokban inkább „melegít” – ilyenek a répával, céklával, zellerrel, chilivel, gyömbérrel és fahéjjal készült juice-ok és smoothie-k –, noha a vitaminok beépüléséhez összetevőként fontosak a hűsítő citrusfélék is, délelőtt pedig inkább a szénhidrátban gazdagabb, míg délután a lazább italokat ajánlják a tulajdonosok.

Persze a kiegyensúlyozott életmódhoz mindegyik választás jó, és hétköznap 7 és 17, valamint szombaton 9 és 12 óra között bármikor beugorhatunk egy palackba zárt egészségért, de a heti akciók révén egy kicsit utat is mutatnak az üzletben. A héten éppen a répalé van fókuszban – 2,5 deci most 500 forintba kerül.

Bertalan Melinda
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.