Belvárosi, családias szállodánk kellemes, meghitt étterme a’la carte étlappal, napi ebédmenüvel várja a vendégeket, továbbá kisebb létszámú üzleti és családi rendezvények catering igényét szolgálja ki.
ELVÁRÁSOK
- Szakirányú végzettség, releváns munkatapasztalat
- Pontos, megbízható, önálló, gyors munkavégzés
- Kreativitás, fogékonyság az új konyhai trendek iránt
- Jó szervezőkészség és csapatmunka
- Rendezvények és a ’la carte vendégek színvonalas kiszolgálása
- Egyenletesen jó minőségű termékkínálat biztosítása az anyaggazdálkodás szempontjai, valamint a vonatkozó higiéniai előírások folyamatos betartása mellett
Konyhafőnöki pozícióban:
- A konyhai személyzet munkájának irányítása, összehangolása
- Menüsorok, étlapok összeállítása, aktív részvétel a rendezvényes ajánlatok kidolgozásában
- Árurendelés, készletgazdálkodás, időszakos leltár
- Receptúra készítés
- Fizikai és mentális terhelhetőség, önállóság
AMIT KÍNÁLUNK
- versenyképes fizetés
- modern munkakörnyezet, családias légkör
- biztos, hosszútávú munkahely, éves állás
- fejlődési lehetőség, szakmai kihívások
Fényképes szakmai önéletrajzot a sales@hotelhistoria.hu e-mail címre várunk.