Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Balatoni színvilág

2009. április 27. 15:12
Karácsony Julianna festményeiből nyílt kiállítás a napokban az Íródeák Kávé- és Teaházban.

Nincs olyan ember, akit ne kápráztatna el a Balaton látványa. Jöjjön is bárhonnan, a magyar tenger magával ragad mindenkit, aki a partján sétál.

Karácsony Juliannát is rabul ejtette a táj szépsége. A derecskei származású amatőr festőművész már gyermekkora óta él a Balaton színeinek bűvöletében. Elmondása szerint képeit is a tó iránt érzett tisztelet és szeretet ihlette, melyet az idő múlásável fantáziájával és művészi identitásával egészített ki.

A festő hosszú évek odaadó munkájával készült képei elvarázsolják a látogatót, és bárhol is nyíljon belőlük tárlat, a bámészkodók számára az ezer színű Balaton egy cseppjét hordozzák.

Galéria
Balatoni színvilág
Kocsis Sándor
további cikkek
Meghalt Liam Payne, az egykori One Direction fiúzenekar tagja gyászhír Meghalt Liam Payne, az egykori One Direction fiúzenekar tagja A Buenos Aires-i rendőrség tájékoztatása szerint 31 éves korában elhunyt Liam Payne, a One Direction zenekar tagja, miután kizuhant egy helyi hotel harmadik emeletéről.  tegnap 12:00 Tízéves az Amigos a gyerekekért Alapítvány Forgács-Fábián Sára Tízéves az Amigos a gyerekekért Alapítvány Forgács-Fábián Sára tíz évvel ezelőtt hozta létre az Amigos a gyerekekért Alapítványt, a kórházban fekvő gyerekeket segítő nonprofit szervezetet. tegnap 21:45 Színházi előadást mutattak be a veszprémi fogvatartottak Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Színházi előadást mutattak be a veszprémi fogvatartottak Kedd délután volt a Jóra való buzgóság című előadás bemutatója, melyet a szabadságvesztésüket a veszprémi bv. intézetben töltő fogvatartottak mutattak be. A darabot Várnagy Andrea, Liszt Ferenc-díjas zongoraművésznő szakmai irányításával állították színpadra, és a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság színháztermében mutatták be. 2024. október 16. 15:18 Három éve pezsegteti a belváros kultúráját és gasztronómiáját a KUNSZT kultúra Három éve pezsegteti a belváros kultúráját és gasztronómiáját a KUNSZT Már három éve pezsegteti Veszprém belvárosának kultúráját és gasztronómiáját a KUNSZT brunch-bisztró, ahol az születésnapi hétvége során új kiállítással és zenei élményekkel is lehetett találkozni, miközben konyhában és a pultban sem volt megállás egy pillanatig sem. 2024. október 14. 16:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.