2018. április 25., szerda
Márk névnap

Álmodja meg a tökéletes fürdőszobát!

A fürdőszoba rohanó életünk mentsvára, a hely, ahol kikapcsolhatunk a mindennapi robot után. A veszprémi Laguna fürdőszobaszalon szakemberei tizenhárom év rutinjával új helyszínen, a Mártírok úti bemutatóteremben segítenek Önnek megálmodni a tökéletes fürdőszobát.

Csempék, járólapok, parketták, külső-belső burkolatok, szaniterek, csaptelepek, fürdőszoba bútorok, zuhanykabinok, kádak, jakuzzik, szaunák – egy szóval bármi, amire szükség lehet az otthonteremtés során. Ezt kínálja Veszprémben több mint tizenhárom éve a Laguna fürdőszoba szalon, amely nemrégiben tette át székhelyét a Pápai útról a Mártírok útjára, a „kis Tesco” szomszédságába.

A Laguna szalon csapata minden részletre kiterjedő szaktudással várja vásárlóit. Emellett, Veszprém városában egyedülálló módon, egy 3D-s látványtervező program is a vásárlók rendelkezésére áll, melynek segítségével tökéletesen vizualizálható a tervezett helyiség külleme.

Több mint ötven kivitelező szakemberrel ápol élénk kapcsolatot a Laguna: ajánlásaik révén tapasztalt, megbízható mesterekhez juthat el. Kreatív, személyre és az Ön házára-lakására szabott megoldások várják. Több ezer csempe, járólap, kád, zuhanykabin, csaptelep és fürdőszobabútor közül válogathat, mindezt egy helyen.


Laguna fürdőszoba szalon – Veszprém, Mártírok útja 13.