Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 9. Natália
Veszprém
-1°C
2023. december 9. Natália
Veszprém
-1°C

A Csolnoky kórházért nyújtott be módosítót Varga-Damm Andrea

2017. június 20. 11:35
A napokban robbant a hír, hogy csak 2014-ben az összes halálozás mintegy 26%-a, körülbelül 32000 ember, halála lett volna elkerülhető, ha normális a hazai egészségügy finanszírozása - írja közleményében dr. Varga-Damm Andrea, a Jobbik képviselőjelöltje.

- 280 millió forint értékben nyújtottam be módosító javaslatot a 2018-as költségvetéshez a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc kórház érdekében Kepli Lajos országgyűlési képviselőn keresztül - írja a jelölt. - A javaslat azoknak az eszközöknek beszerzését érintette volna, melyeket már korábban sem adott meg a kormányzat az intézménynek. A Fideszes többség, aki arról regél nap, mint nap, hogy számára fontos az emberek egészsége, ezúttal is lesöpörte a javaslatokat.

Mindeközben a Fidesz vezető politikusai példás, világszintű ellátást vizionálnak, azt érzékeltetve, hogy amit az emberek látnak és átélnek, nem valóság. Aki a jelen helyzetben erre képes, az vagy ostoba, vagy a végletekig gonosz. Amennyiben a Jobbik 2018-ban kormányzati felhatalmazást kap, megteremti az egészségügy megfelelő finanszírozásának rendszerét, a modern, 21. századi ellátórendszert, részben az ellopott pénzek visszaszerzésével, részben pedig azzal, hogy a költségvetésből az állami feladatokat látja el és nem a vezetők hóbortjainak kielégítésére költ.

vehir.hu
további cikkek
Hogyan lázadhat egy jobboldali fiatal a konzervatív kormány mellett? Hogyan lázadhat egy jobboldali fiatal a konzervatív kormány mellett? Újabb veszprémi politikus neve jelent meg az országos politikában. Halmay Gábor, a Dózsaváros és a Jeruzsálemhegy egyik önkormányzati képviselője az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) ügyvezető alelnöke lett. Azt mondja, a konzervatív beállítottságú fiataloknak számos személyes támadással kell szembenézniük, de van egy nagy különbség liberális társaikhoz képes. Vajon mennyire trendi a fiatalok körében konzervatívnak lenni? Mi lesz a lázadó énjükkel ebben a politikai szervezetben? Ezekről is beszélgettünk. 2023. december 6. 12:07 Új minisztérium létrehozásáról tárgyal a parlament Új minisztérium létrehozásáról tárgyal a parlament Január 1-jétől létrejöhet a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium, az erről szóló törvényjavaslatot szerdán kezdi tárgyalni az Országgyűlés. 2023. november 22. 14:23 Újraválasztották Orbán Viktort a Fidesz elnökének Újraválasztották Orbán Viktort a Fidesz elnökének Újraválasztották Orbán Viktor miniszterelnököt a Fidesz elnökének szombaton, a kormánypárt 30., tisztújító kongresszusán, Budapesten. 2023. november 18. 16:16 LMP: külföldi nagyvállalatok helyett az oktatást támogassuk! LMP: külföldi nagyvállalatok helyett az oktatást támogassuk! Amelyik kormány nem fektet az oktatásba, nem hisz saját hazájában: kezdte meg sajtótájékoztatóját az LMP csütörtökön a veszprémi Kossuth utcán. 2023. november 9. 17:46

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.