Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fifinek nincsen füle, és nagyon félénk

2017. július 2. 4:27
A 8 éves macska túl van már fül amputáción, egy sérven és egy kezdődő daganaton, most pedig szerető gazdára vágyik. A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat.

"Fifi 8 éves gazdis cica volt, aki előrehaladott laphámrákkkal került az egyesülethez, emiatt mindkét fülét amputálni kellett, ugyanekkor átesett az ivartalanításon is. Bekerülése után túlesett egy sérvműtéten is, valamint kezdődő emlő daganatát is eltávolították. Fifi először kicsit félénk – félős cica, de ha megismerkedik az emberekkel már nagyon barátságosan viselkedik"- mondják róla az egyesület munkatársai.

Ha szeretné örökbefogadni Fifit, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20 / 288 3728
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin:

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.