2018. július 22., vasárnap
Magdolna névnap

Tovább gyűjtené a simogatásokat a rottweiler

  • egyéb
  • 2017.08.13
    12:00
  • Facebook
A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat. Zora rendkívül barátságos kutya, de most a fajtához értő, felelősségteljes gazdáját keresi.

A 2011-es születésű Zora gyerekekhez nincs szocializálva, így amikor a családba kisbaba született, új gazdát próbáltak találni neki, végül a telepen adták le gazdái.Szökésre hajlamos, így a megfelelő kerítés, és rendszeres sétáltatás, foglalkozás, kutya-gazdi kapcsolatépítés, örökbefogadásának alapvető feltétele. Zora a kenneltartást sajnos rosszul viseli, nem nagyon tetszenek neki a szemben lakó kutyák. Folyamatosan pörög, ezért - bár jó minőségű tápot kap- lassan szedegeti fel a hiányzó kilókat. Várják a sétáltatókat, vele ismerkedni vágyókat.

Ha szeretné örökbefogadni Zorát, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20 / 288 3728
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin: