Héjában sült burgonya tejföllel, szalonnával és petrezselyemmel.
Édesanyja készítette gyerekkorában hideg téli estéken.
Mindezt a welovebalaton.hu csapata derítette ki, akik vettek kilenc kedvelt balatoni séfet és egy kilencszer két képből álló fotósorozatot készítettek a legnépszerűbb balatoni vendéglátóhelyek és szakácsaik kedvenc, saját készítésű ételéről. A stáb célja ezzel az volt, hogy egy kicsit rávilágítsanak, kik is állnak a közönségkedvenc éttermek ízletes fogásai mögött, és kik azok, akik nélkül néha egy fikarcnyit sem érnének a helyek - de legalábbis kevésbé rajonganánk értük.
Az elkészített fotósorozatban persze nem is az étel a legérdekesebb számunkra (nyilván az is), hanem hogy Veszprémnek és a Fricskának ismét sikerült felkerülnie a legjobbak listájára.