Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megjelent az Ecoport magazin tizedik száma

2017. szeptember 14. 14:49
Pénteken megjelent kiadónk ingyenes gazdasági és életmód magazinjának legfrissebb száma, címlapon a tavaly újjászerveződött Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójával, dr. Guller Zoltánnal.

A magyar turizmus első emberével többek között a szektorban rejlő erősségekről és a korábbi Magyar Turizmus Zrt. átstrukturálásával létrejött Magyar Turisztikai Ügynökség legfőbb célkitűzéseiről, az átalakulás okairól, a fogyasztói szokások megváltozásáról és marketing stratégiáról beszélgettünk, de a Balaton helyzetére is kitértünk.

Nemcsak a turisztikai ágazatban indultak el újítások, kisebb szinten, de magazinunkban is változások történtek. A nyár folyamán Gazsi Attila VOSZ megyei elnök, Lenchés Tamara turisztikai szakember, Juhász Rita kommunikációs szakember és Hajas Bálint, a MÉZ Rádió stratégiai igazgatójának részvételével tanácsadó testület alakult, akiknek a feladata a lap arculati és tartalmi fejlesztésének segítése.

A testület munkájának eredményei már az új lapszámban is érezhetők. Új rovatot indítottunk Jövőbetekintő névvel, melyben elsősorban a gazdasági szférában sikereket elért fiatalokkal beszélgetünk – elsőként a Pannon Egyetem doktoranduszával, illetve az IBM Magyarország adatelemzőjével.

Üzlet-trend rovatunkban Veszprém és a Balaton EKF jelöltségét taglaljuk – s a jövőben is az aktuális témákat kívánjuk feldolgozni. Ráncfelvarrást végeztünk a Pénz-mozgás rovaton is, mely ezentúl a lehetőségek és a kiadások oldaláról mutat be egy-egy sportot, ezúttal a golfot.

Eco-Top rovatunkban visszatekintünk a nyárra, és sorra vesszük a legjobb borokat, kirándulóhelyeket, éttermeket, okostelefonokat és autókat, de a következő oldalakon a hibrid technológiára is kitekintünk.

Emellett a személyes hangvételű beszélgetések sem maradnak el: Zsiga Henriket írásról és könyvkiadásról faggattuk, a Hősök duót a zenében megjelenő vállalkozói attitűdről, Fenyvesi Ottót költészetről, Klausz Melindát pedig közösségi média-marketingről és zenéről. Szokásunkhoz híven ismét minőségi ételeket ajánl a Gusto, de készültünk kortyolnivalóval is, a 18. életévebe lévő Oliva Étterem & Hotelről pedig egy 12 oldalas mellékletet készítettünk.

Az ingyenes lap nyomtatott változata online is elérhető az ecoportmagazin.hu oldalon, ahol terjedelmesebb interjúkat és cikkeket is közlünk.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Lesz elegendő magyar hal minden család asztalára közélet Lesz elegendő magyar hal minden család asztalára A magyar akvakultúrában dolgozók kiváló munkát végeztek, így lesz elegendő magyar hal minden család asztalára; az emberek idén is a tavalyi áron juthatnak halhoz, haltermékekhez - mondta az agrárminiszter kedden Budapesten sajtótájékoztatón. 2025. december 10. 9:27 A fenyőfát vásárlók háromnegyede idén is hazai termelők termékeit választja közélet A fenyőfát vásárlók háromnegyede idén is hazai termelők termékeit választja December első hetében tömegesen is elkezdődött a fenyőfák árusítása az alkalmi árusok utcai és piaci standjain, a vásárlók háromnegyede idén is hazai termelők termékeit díszítheti fel otthonában - közölte az Agroinform.hu vasárnap. 2025. december 8. 8:30 A „bezzegrománia” egy hatalmas mítosz, a száraz tények cáfolják, hogy külföldön minden jobb Mathias Corvinus Collegium A „bezzegrománia” egy hatalmas mítosz, a száraz tények cáfolják, hogy külföldön minden jobb A Mathias Corvinus Collegium veszprémi képzési központjában tartott előadásában Sebestyén Géza, az MCC Gazdaságpolitikai Műhelyének vezetője egy sokakban élő kérdést járt körbe: „tényleg jobb külföldön?”. A téma érzékeny, a válasz pedig – a statisztikák és összefüggések feltárása után – jóval árnyaltabb annál, mint amit sok hangulatkeltő cikk sugall. Sőt, úgy tűnik, a magyarok pesszimizmusa nagyobb, mint a valóságban észlelhető különbségek. 2025. december 11. 15:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.