Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 3. Tímea
Veszprém
16°C
2024. május 3. Tímea
Veszprém
16°C

Megjelent az Ecoport magazin tizedik száma

2017. szeptember 14. 14:49
Pénteken megjelent kiadónk ingyenes gazdasági és életmód magazinjának legfrissebb száma, címlapon a tavaly újjászerveződött Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójával, dr. Guller Zoltánnal.

A magyar turizmus első emberével többek között a szektorban rejlő erősségekről és a korábbi Magyar Turizmus Zrt. átstrukturálásával létrejött Magyar Turisztikai Ügynökség legfőbb célkitűzéseiről, az átalakulás okairól, a fogyasztói szokások megváltozásáról és marketing stratégiáról beszélgettünk, de a Balaton helyzetére is kitértünk.

Nemcsak a turisztikai ágazatban indultak el újítások, kisebb szinten, de magazinunkban is változások történtek. A nyár folyamán Gazsi Attila VOSZ megyei elnök, Lenchés Tamara turisztikai szakember, Juhász Rita kommunikációs szakember és Hajas Bálint, a MÉZ Rádió stratégiai igazgatójának részvételével tanácsadó testület alakult, akiknek a feladata a lap arculati és tartalmi fejlesztésének segítése.

A testület munkájának eredményei már az új lapszámban is érezhetők. Új rovatot indítottunk Jövőbetekintő névvel, melyben elsősorban a gazdasági szférában sikereket elért fiatalokkal beszélgetünk – elsőként a Pannon Egyetem doktoranduszával, illetve az IBM Magyarország adatelemzőjével.

Üzlet-trend rovatunkban Veszprém és a Balaton EKF jelöltségét taglaljuk – s a jövőben is az aktuális témákat kívánjuk feldolgozni. Ráncfelvarrást végeztünk a Pénz-mozgás rovaton is, mely ezentúl a lehetőségek és a kiadások oldaláról mutat be egy-egy sportot, ezúttal a golfot.

Eco-Top rovatunkban visszatekintünk a nyárra, és sorra vesszük a legjobb borokat, kirándulóhelyeket, éttermeket, okostelefonokat és autókat, de a következő oldalakon a hibrid technológiára is kitekintünk.

Emellett a személyes hangvételű beszélgetések sem maradnak el: Zsiga Henriket írásról és könyvkiadásról faggattuk, a Hősök duót a zenében megjelenő vállalkozói attitűdről, Fenyvesi Ottót költészetről, Klausz Melindát pedig közösségi média-marketingről és zenéről. Szokásunkhoz híven ismét minőségi ételeket ajánl a Gusto, de készültünk kortyolnivalóval is, a 18. életévebe lévő Oliva Étterem & Hotelről pedig egy 12 oldalas mellékletet készítettünk.

Az ingyenes lap nyomtatott változata online is elérhető az ecoportmagazin.hu oldalon, ahol terjedelmesebb interjúkat és cikkeket is közlünk.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
'Fesztiváloztak' a vállalkozások Veszprémben gazdaság 'Fesztiváloztak' a vállalkozások Veszprémben Az ESG került a középpontba a II. VOSZFESZT rendezvényen, amelyet Veszprémben tartottak április 25-én. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és a Pannon Egyetem közös fórumán többek között arra biztatták a vállalkozásokat, hogy az ESG-vel kapcsolatos jelentéseket a szervezeti hatékonyság növelése érdekében is érdemes elkészíteni. 2024. április 30. 9:21 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. 2024. április 26. 14:04 Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Sikeres projektet zárt a Balaton Bútor kft.: európai uniós támogatással fejlesztették eszközparkjukat és a munkavállalók tudását is. 2024. április 25. 10:19 Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Pannon Egyetem Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Az egyetem a tudást, a cégek pedig a piaci tapasztalatukat és saját tőkéjüket teszik bele abba az az együttműködésbe, ami mindkét félnek előnyös a nap végén. A Pannon Egyetem most egy olyan befektetőcéggel írt alá együttműködési megállapodást, aminek alapítója annak idején Veszprémben végzett, most pedig befektetőként tér vissza az alumni intézménybe. 2024. április 2. 14:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.