Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Zenei kuriózum az Arénában

2009. május 14. 10:17 // Forrás: veszpremarena.hu
A világ legsikeresebb rockzenekarára, a Beatlesre emlékezve különleges zenei élményre számíthatunk péntek este az Arénában.

Változatos műsor várja a Veszprém Aréna közönségét 20:00 órai kezdettel, 65 előadó készül a legnagyobb Beatles slágerekkel. Képviseltetik magukat idősebb, neves előadók és a fiatalabb generáció tagjai is, ami biztosíték arra, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább közel álló stílust. Az énekesek is igyekeztek magukévá tenni a dalokat, nem mindennapi produkciókra számíthatunk.

Az emlékest első állomása tavaly decemberben a budapesti A38 állóhajó volt, ahol a Beatles White Albumának negyvenedik születésnapján 50 zenész és 800 rajongó tette felejthetetlenné az estét. Várhatóan a zenészek száma mellett a nézők száma is emelkedik Veszprémben, a Beatles repertoárjának közel egyötöde felcsendül majd a királynék városának legnagyobb színpadán.

Néhány előadó és zenekar ízelítőképpen a teljesség igénye nélkül: Roy & Ádám Trio, a Belmondo, a Supernem, Mikó István, Fekete Jenő, Kozma Orsi, Tóth Vera, Éliás Jr., Galambos Dorina, Jamie Winchester, Balanyi Szilárd, Mujahid Zoli

További részleteket a Veszprém Aréna honlapján olvashatnak.
 

Németh Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.