2021. március 8.
//
Zoltán névnap

Zenei kuriózum az Arénában

2009. május 14. 9:17
veszpremarena.hu
A világ legsikeresebb rockzenekarára, a Beatlesre emlékezve különleges zenei élményre számíthatunk péntek este az Arénában.

Változatos műsor várja a Veszprém Aréna közönségét 20:00 órai kezdettel, 65 előadó készül a legnagyobb Beatles slágerekkel. Képviseltetik magukat idősebb, neves előadók és a fiatalabb generáció tagjai is, ami biztosíték arra, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább közel álló stílust. Az énekesek is igyekeztek magukévá tenni a dalokat, nem mindennapi produkciókra számíthatunk.

Az emlékest első állomása tavaly decemberben a budapesti A38 állóhajó volt, ahol a Beatles White Albumának negyvenedik születésnapján 50 zenész és 800 rajongó tette felejthetetlenné az estét. Várhatóan a zenészek száma mellett a nézők száma is emelkedik Veszprémben, a Beatles repertoárjának közel egyötöde felcsendül majd a királynék városának legnagyobb színpadán.

Néhány előadó és zenekar ízelítőképpen a teljesség igénye nélkül: Roy & Ádám Trio, a Belmondo, a Supernem, Mikó István, Fekete Jenő, Kozma Orsi, Tóth Vera, Éliás Jr., Galambos Dorina, Jamie Winchester, Balanyi Szilárd, Mujahid Zoli

További részleteket a Veszprém Aréna honlapján olvashatnak.
 

Németh Attila

További cikkek

Süle Zsolt ott van A Dal döntőjében
Süle Zsolt ott van A Dal döntőjében
Kialakult A Dal 2021 március 13-i döntőjének mezőnye, miután a szombati második elődöntőből Süle Zsolt a Befúj című dallal, a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos a Maradokkal, Radics Gigi az Egy vagy velem című számmal, valamint Andelic Jonathan az Áldommal bejutott a fináléba. A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója különdíjat Kardos-Horváth János vehette át.
Kell, hogy legyen valamennyi titok az emberben
Kell, hogy legyen valamennyi titok az emberben
Bajor Lili színésznő két évvel ezelőtt végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, de tanulmányait nem hagyta abba, jelenleg a doktoriját írja. A Veszprémi Petőfi Színházban elsőként Bertolt Brecht drámájában, a Kurázsi mama és gyermekeiben láthattuk, később Móricz Zsigmond Pillangójában tűnt fel, de amint a járványhelyzet engedi, további két előadásban is találkozhat vele a veszprémi közönség.
Elkezdődött a veszprémi SzeretFilm Stúdió új, #tüneményesutazás munkacímű játékfilmjének forgatása
Elkezdődött a veszprémi SzeretFilm Stúdió új, #tüneményesutazás munkacímű játékfilmjének forgatása
"Filmünk lélektani dráma, a vírushelyzetre reagál, ugyanakkor balatoni filmnek is tartom, ami megközelítés nagyon fontos látványvilága szempontjából" – vallotta a filmről Buvári Tamás rendező.
Böjt: főpróba az étrendváltáshoz
Böjt: főpróba az étrendváltáshoz
Február 17-én beléptünk a nagyböjti időszakba, ezzel együtt pedig sokan döntenek úgy, maguk is belekezdenek egy tisztító kúrába. De milyen esetben szolgálja valóban az egészségünket a böjt és mi az, amit inkább kerüljünk?
Hinni csak abban szabad, amit a párt mond
Hinni csak abban szabad, amit a párt mond
Legtömörebben talán így lehetne összefoglalni a kommunista diktatúrák ideológiáját az elhíresült Rákosi-mondat mellett, s bár az elnyomás éveit leginkább a szürkeség jellemezte, a filmművészet igen színesen mutatja be a korszakot. Öt nemzetközi és magyar filmet hoztunk a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapján.