Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 22. Magdolna
Veszprém
28°C
2024. július 22. Magdolna
Veszprém
28°C

Zenei kuriózum az Arénában

2009. május 14. 10:17 // Forrás: veszpremarena.hu
A világ legsikeresebb rockzenekarára, a Beatlesre emlékezve különleges zenei élményre számíthatunk péntek este az Arénában.

Változatos műsor várja a Veszprém Aréna közönségét 20:00 órai kezdettel, 65 előadó készül a legnagyobb Beatles slágerekkel. Képviseltetik magukat idősebb, neves előadók és a fiatalabb generáció tagjai is, ami biztosíték arra, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább közel álló stílust. Az énekesek is igyekeztek magukévá tenni a dalokat, nem mindennapi produkciókra számíthatunk.

Az emlékest első állomása tavaly decemberben a budapesti A38 állóhajó volt, ahol a Beatles White Albumának negyvenedik születésnapján 50 zenész és 800 rajongó tette felejthetetlenné az estét. Várhatóan a zenészek száma mellett a nézők száma is emelkedik Veszprémben, a Beatles repertoárjának közel egyötöde felcsendül majd a királynék városának legnagyobb színpadán.

Néhány előadó és zenekar ízelítőképpen a teljesség igénye nélkül: Roy & Ádám Trio, a Belmondo, a Supernem, Mikó István, Fekete Jenő, Kozma Orsi, Tóth Vera, Éliás Jr., Galambos Dorina, Jamie Winchester, Balanyi Szilárd, Mujahid Zoli

További részleteket a Veszprém Aréna honlapján olvashatnak.
 

Németh Attila
további cikkek
Egy kis kreativitással életre szóló élményt szerzett magának egy fiú a VeszprémFesten VeszprémFest Egy kis kreativitással életre szóló élményt szerzett magának egy fiú a VeszprémFesten Nem egyedi eset egy koncerten vagy sportmérkőzésen az, amikor a közönségből egy jól látható táblára felírt üzenet célba ér, így pedig valaki boldog tulajdonosa lehet egy meznek, kedvence dobverőjének és még sorolhatnánk az így új gazdára lelt relikviákat. Az idei VeszprémFesten a Milky Chance koncertjén viszont egy fiatalember egészen más üzenetet fogalmazott meg a tábláján, ami aztán célba is ért, örökre szóló élményt adva neki. ma 14:30 Ilyen jól még nem szólt az Africa Veszprémben VeszprémFest Ilyen jól még nem szólt az Africa Veszprémben De nem csak az Africa. A VeszprémFest szombati zárónapjára Kaliforniából érkezett a Toto, és bár a zenekar tagjai közül többen már a hatvanas éveiket tapossák, kétórás fellépésüket úgy tolták végig az eső miatt az arénába költöztetett koncerten, hogy esélyt sem adtak adnak annak a kritikának, hogy csupán egy kelet-európai haknira jöttek Veszprémbe. tegnap 14:34 Július 29-én kezdődik a veszprémi Auer Fesztivál Július 29-én kezdődik a veszprémi Auer Fesztivál A Mendelssohn Kamarazenekar tizedik alkalommal rendezi meg Veszprémben július 29. és augusztus 3. között az Auer Fesztivált a veszprémi születésű Auer Lipót hegedűművész és hegedűpedagógus emlékére. tegnap 11:51 A jazz egy kedves szakállas pasi, aki szeretne megismerkedni VeszprémFest A jazz egy kedves szakállas pasi, aki szeretne megismerkedni Van az a sztereotípia a jazz-zenészekről és úgy általában a jazzről, hogy azt füstös new yorki bárokban afroamerikai zenészek adják elő szintén hasonló összetételű közönségnek. Ezzel pedig jelentősen szegregálva műfajt és a közönséget is. Ezért is bátor vállalkozás minden évben a VeszprémFesttől, hogy a koncertsorozat valamelyik napját a jazznek szentelik. Viszont, ha elfogadjuk, hogy a VeszprémFest a két évtizedes múltjával már-már küldetést vállal, hogy hirdesse a zenei sokszínűséget, akkor szinte kötelező a jazzes nap a fesztiválon. Gregory Porterben pedig hű szövetséges találtak ebben a küldetésben, aki immáron másodszor lépett fel péntek este a veszprémi színpadon, koncertje pedig sztereotípia-romboló volt. 2024. július 20. 15:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.