2018. május 26., szombat
Fülöp névnap

Visszalépett a jelöltségtől Gerstmár Ferenc

Az LMP parlamenti képviselőjelöltje átadja a helyét valakinek, aki "az LMP által választott kampánystratégiába jobban illeszkedik."

A Lehet Más a Politika önkormányzati képviselője, a mai napig parlamenti képviselőjelöltje a következő közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.

A Lehet Más a Politika Veszprém megyei szervezete tavaly ősszel országgyűlési képviselőjelöltnek választott. A döntést a párt országos elnöksége megerősítette. A Veszprém 01 országos egyéni választókerületben való indulásomat 2017. december 13-án Schmuck Erzsébet frakcióvezető-helyettes jelentette be a sajtó nyilvánossága előtt. Ezen közlemény kiadásával elállok a 2018-as országgyűlési választáson való indulástól a Veszprém 01 választókerületben.

Teszem ezt azért, mert teret kívánok engedni olyan jelölt számára, aki az LMP által választott kampánystratégiába jobban illeszkedik.

Önkormányzati képviselőként Veszprémért, a helyiekért szeretnék tovább dolgozni. Feladatomnak tekintem, hogy legyen olyan politikai közösség a városban, amely a 2019-es önkormányzati választáson a jelenlegi vezetés erős alternatívájaként jelenik meg.