Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Virágküldés, ahogy eddig még nem csináltad

2018. február 12. 14:33
Nem mindennapi módon küldhetnek virágot ezentúl a Simplon Marketplace felhasználói. Az új funkció egyedileg fejlesztett rózsacsokor-kalkulátorral teszi élményszerűvé a virágrendelést. Érdemes megnézni a különleges felületet, ráadásul most aktuálissá is válik a Valentin nap közeledtével. A Simplon Marketplace egyedülálló funkciójához az Endorphine Flowers biztosítja csodaszép virágokat.

A Simplon Marketplace egy mobilalkalmazásba varázsolt online piactér és élethelyzetmenedzsment platform, ahol különböző termékeket és szolgáltatásokat vásárolhatunk egyszerűen. A modern elvárásoknak megfelelően a böngészés gyors, a felületek könnyen átlátható, letisztult formában jelennek meg, ami elősegíti a funkciók egyszerű használatát. A gyors, kényelmes és egyszerű használat mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kínálat kialakítására, ezért hoztuk létre a különleges Virágküldés funkciót is, amelyben valóban élmény és szórakoztató a virágvásárlás. A Marketplace a Játékostér applikációban található meg, mely Androidra és iOS-re is letölthető, valamint elérhető már a Simplon és Peak mobilalkalmazásokban is Androidon, iOS-on pedig hamarosan érkezik.

A Virágküldés funkcióban 5 különböző, előre elkészített csokor közül választhatunk, illetve a rózsacsokor-kalkulátorban saját magunk állíthatjuk össze a rózsacsokrot, annyi virágból, amennyiből csak szeretnénk, vörös, fehér vagy sárga színben. Az exkluzív rendelési felületen egyetlen mozdulattal állítható a csokor mérete, így azonnal látható, hogy fog mutatni a kiválasztott darabszámú rózsa.

A virágok magyar kertészetekből származnak, ezzel is támogatva a hazai termelőket, sőt így a piaci átlagárnál lényegesen kedvezőbb áron lehet virágot rendelni az applikáción keresztül, ráadásul az első rózsacsokor árából most minden megrendelő 33% kedvezményt kap.

A csokrokat, növény-és virágdekorációkat egytől egyig az Endorphine Flowers mestervirágkötői alkotják meg, a csapat minden egyes tagjának munkája a növények és a természet igéző szépsége iránti rajongást tükrözi, így minden Endorphine-csokor valóban magában hordozza a nagy mennyiségű boldogsághormont és azt az elérhető csodát, amire naponta szükségünk van.

„Közelebb hozni és közel tartani a virágot mindenkihez, hogy része legyen a mindennapjainknak, az életünknek.“ Ez a mottója Csepreghy Andreának, az Endorphine Flowers virágüzlet megálmodójának.

A virágokat Budapest területén tetszőleges címre küldhetjük, a kézbesítés 2400 Ft-ba kerül, valamint az applikációban megrendelt csokrok átvehetők a Endorphine Flowers üzeltében is. Kérhetünk gyors kiszállítást, így már 3 órán belül kézhez kaphatja a címzett. Ennek 1200 forinttal magasabb a díja. Kiszállítás kérhető 08:00 – 22:00 óra között, szombaton és vasárnap is.
A vásárláshoz bármilyen online fizetésre alkalmas kártyát használhatunk.

A Játékostér, Simplon és Peak alkalmazások elérhetők és letölthetők az AppStore-ból és Google Playből.

A funkcióról tájékoztató videót is készítettünk: https://vimeo.com/255029118

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.