Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

10 napig a Balaton körül

2018. február 19. 11:55
Gyalog, fényképezővel. Erre vállalkozott a veszprémi Kondor Bence, aki most nagyjából Badacsonytomajnál lehet.

Múlt héten indult 10 napos tókerülő útjára a fotózást, a Balatont, a telet és a sétálást imádó Kondor Bence, hogy így hódoljon egyszerre kedvenc elfoglaltságainak. Mindezt kalandvágyból.

"Szeretném megmutatni, hogy ez az elképesztően gyönyörű tó télen csak még szebb"

- írja Facebook oldalán.

Balatonakaliban. Forrás: Kondor Bence FacebookBalatonakaliban. Forrás: Kondor Bence Facebook

A túrához készített egy honlapot is kicsit bővebb információkkal, ahol óráról-órára lehet követni, hogy merre tartózkodik.Az adatok szerint hétfő dél körül Badacsonytomaj közelében járt.

Bence minden nap dokumentálja, hogy aznap mi történt vele. Vasárnap már három napja volt úton, a blogbejegyzése szerint aznap Révfülöpnél szedett szemetet és egy jó étteremben is járt. Én tuti, hogy minden nap fogom olvasni. Nem csak azért mert személyesen is ismerem őt, hanem mert mindig érdekelt egy ilyen túra, de még sosem vettem rá a fáradtságot, hogy nekiálljak.

Bence az oldalán azt is leírja, hogy bármikor lehet hozzá csatlakozni egy-egy szakaszra, vagy borkóstoltatásra, de ha valaki szállást kínálna neki, azt is szívesen fogadja. Az oldalon felhívja a figyelmet arra is, hogy ha "elmennél kajakozni, kiteozni, vitorlásozni míg arra járok,(persze velem a fedélzeten), vagy ismersz ilyen embereket, bátran keress meg!"

Hajrá Bence!

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.