Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Nézegessen szép, parkoló veterán autókat

2018. július 6. 11:27
Egy húsz éves helyi srác mániája, hogy veterán négykerekűeket fotóz Veszprémben, oldalról.

Néha tényleg van értelme unalomból tekergetni az Instagramot, mert ötletes kezdeményezésekre és oldalakra lehet találni. Nemrég a Vehir.hu oldalára érkezett egy érdekesnek tűnő like, rögtön rá is néztünk. A Parked in Veszprém ötletgazdája Nyakas Márton, egy Zircen nemrég végzett grafikus palánta, aki hamarosan fotográfia szakra felvételizik.

Mivel szemmel láthatóan van némi szeme a fotózáshoz, megkérdeztük tőle, hogy miért a Veszprémben parkoló Wartburgokat, Trabantokat és bogárhátúakat választotta témájának. A klasszikusoktól csak pontosan szabad idézni, álljon hát itt a válasz tőle:

"Idén végeztem Zircen, grafikus szakon, most felvételizek egyetemre, fotográfia szakra. Az autók iránti szeretetem egészen kisgyermekkoromig nyúlik vissza, ám rendszeresen fotózni csak nemrég kezdtem őket.

A veterán autókra akkor kezdtem felfigyelni, mikor barátnőm először mesélt a VW Bogár imádatáról, azóta én is Bogár&Lada fanatikus vagyok. Pár hónapja felfedeztem néhány, az enyémhez hasonló oldalt. Kiderült, hogy nagyon sok ilyen és ehez hasonló kezdeményezés van, többek között Magyarországon is. Mivel lassan 20 éve veszprémi lakos vagyok, magától értetődő volt a dolog, hogy létrehozzam a Parked in Veszprém oldalt.

Olyan, elsősorban veszprémi közösséget szeretnék kovácsolni, akik egyaránt szeretik a régi és új autókat. Remélem minél többen csatlakoznak majd az egyre növekvő közösséghez.
"

Ha ön is lát érdekesnek tűnő, veszprémi vonatkozású Instagram,- vagy Facebook-oldalt, kezdeményezést, ne habozzon elküldeni azt nekünk a szerkesztoseg@vehir.hu címre! Addig kövessen minket Instagramon is!

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.