Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

Negyedik születésnapját ünnepli a The Crazy Rogues

2018. szeptember 5. 15:00
Koncerttel ünnepli negyedik születésnapját a veszprémi The Crazy Rogues zenekar péntek este a Metróban.

"Ugyan ez nem egy kerek évforduló, mi mégis úgy gondoltuk, hogy megünnepeljük, hiszen sok minden történt az előző születésnapi koncertünk óta, amivel a zenekar 1 éves fennállását ünnepeltük 2015-ben. Akkor a helyszín a veszprémi Patak-party Rendezvénykert volt, idén azonban a Metró Sörözőt választottuk, ahol a zenekar az első koncertjét is adta még 2015 februárjában."

"Bár a zenekar az évek során megfordult Magyarország több fővárosi és vidéki klubjában (pl. Barba Negra, A38, Dürer Kert, Fezen Klub, Expresszó stb.). valamint olyan fesztiválokon mint a Sziget Fesztivál vagy a Veszprémi Utcazene Fesztivál, azért ez a hely még mindig kedves a szívünknek és segít majd a nosztalgikus hangulat megteremtésében is."

"A koncert több okból is izgalmas számunkra, hiszen ezen az estén mutatjuk be a hivatalosan az új basszusgitárosunkat. A műsor tekintetében a közönség hallhat tőlünk néhány régebben játszott dalt a múltidézés képpen, de néhány igazán friss szerzeményt is bemutatunk majd. A koncerttel szeretnénk egyúttal kicsit betölteni az űrt, amit az idén elmaradt Íródeákos koncertünk hagyott a nyár folyamán a veszpérmi közönségben. A bulit a fiatal veszprémi barátaink, a Seven Hills' Sound nyitja majd."

Mikor: 2018. szeptember 7., 19:00
Hol: Veszprém, Metró Söröző
> Facebook esemény <

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.