Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C

A GTK gólyáit köszöntötte a jégkrémgyár

2018. szeptember 8. 3:00
Immár második alkalommal rendezték meg az Unilever Veszprémi Jégkrémgyár kezdeményezésére a workshopokkal színesített közös orientációs napot.

Soós András gyárigazgató igyekszik minél szorosabb kapcsolatot találni a várossal, így az egyetemmel is. Bemutatkozó beszédében kitért arra, hogy ez egyféle kedvcsináló találkozás is, hiszen a gyárban jelenleg is dolgoznak volt egyetemisták, az utánpótlásra pedig gondolni kell. Emellett cél, hogy a hallgatók belelássanak a munka világába, így Soós András röviden a vállalat működését is bemutatta. „Ebben a gyárban gyártjuk a boldogságot” - zárta le beszédét a gyárigazgató.

Brányi Mária alpolgármester is köszöntőt mondott, és egyben üdvözölte a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar friss hallgatóit. Dr. Fehérvölgyi Beáta, a kar dékánja ismertette az egyetem és az Unilever egymást támogató kapcsolatát.

Végül Mészáros Zoltán, az Európa Kulturális Fővárosa Veszprém pályázat művészeti vezetője mutatta be a várost egy öt perces videóban. A nyári fesztiválokat bemutató videó-összeállítás kellőképpen rávilágított a város pezsgésére, hangulatára.

MÉG TÖBB FOTÓÉRT KERESSE FEL GALÉRIÁNKAT!

A megnyitó után workshopokra került sor, és ezt követte a több mint hétszáz főt foglalkoztató jégkrémgyár üzemi területének megtekintése. Az egyetemisták idegenvezetés révén pillanthattak bele a folyamatokba, mint kiderült, ebben a gyárban készül a Magnum, a Carte d’Or, a Cornetto és a BigMilk is. Ha már jégkrémgyár, akkor természetesen nem maradhatott el a jégkrémkóstolás sem, a hallgatók a legújabb termékek közül választhattak.

Galéria
Gyárlátogatás az Algidánál
Szabó Eszter
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.