Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egy hónap múlva Prima gála

2018. október 16. 10:17
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Veszprém Megyei Szervezete és a Veszprém Megyei Prima Díj Alapítvány rendezésében idén 14. alkalommal rendezik meg a Veszprém megyei Prima Gálát a Megyeháza dísztermében.

Szokásosan szeptember közepéig fogadta az Alapítvány Kuratóriuma a jelöléseket, melyeket akár civil szervezetek, vállalkozások és magánemberek is beküldhettek egy űrlapon keresztül. A felterjesztettek közül a november 16-án, pénteken megrendezett ünnepség alkalmával kerül ki az a 3 kiválóság, aki ez évben a 10 kategória valamelyikében Prima Díjat kap. A kategóriák: Magyar Irodalom, Magyar Színház és Filmművészet, Magyar Képzőművészet, Magyar Tudomány, Magyar Oktatás és Köznevelés, Magyar Építészet és Építőművészet, Magyar Sajtó, Magyar Sport, Magyar Népművészet és Közművelődés és Magyar Zeneművészet.

A díj amellett, hogy a Prima Primissima rendezvénysorozat keretein belül megrendezett rendkívül rangos szakmai és erkölcsi elismerésnek számít, 1-1 millió forint tiszteletdíjjal párosul. A díj célja a helyi közösségek erősítése és az értelmiségi eredmények méltatása. Magas rangú elismerése a tudomány, a művészet, a kultúra és a sport területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó helyi tehetségeknek, akik tevékenysége és munkássága kifejezetten példaértékű lehet mindannyiunk számára.

A kezdeményezés küldetése egy olyan, politikától független kitüntető cím adományozása, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény előtt. A Prima Gálára meghívott közönség, városvezetés, korábbi díjazottak és támogató vállalkozások vezetői mellett ez évben két páros jegyet is kisorsol a Veszprém Megyei Prima Díj Alapítvány a Prima Díj Veszprém megye facebook oldalon létrehozott eseményhez csatlakozók között.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.