Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Családi napot és jótékonysági főzőversenyt szerveznek a hátrányos helyzetű veszprémi fiatalokért

2021. június 11. 17:03
A VVHHFE hagyományos rendezvényét a járványhelyzet miatt az VSZC Ipari Technikum udvarán rendezik meg június 26-án.

A korábbiakkal ellentétben idén nem a Kolostorok és Kertek Rendezvénytéren, hanem a VSZC Ipari Technikum udvarán rendezi meg hagyományos jótékonysági családi napját és főzőversenyét a Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület.

A délelőtt 10 órakor kezdődő eseményen fellép Mosonyi Orsolya énekes, a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió a Veszprémi Taek won-do SE gyermek szakága, Kiss Richárd bűvész, a Footnotes Dance Company, a Szilágyi Harang együttes, a Sparkle Dance School és a Summer Band. A közreműködők mindegyike ingyen vállalta a fellépést.

A 2020-as főzőversenyen Ovádi Péter parlamenti képviselő is részt vett.A 2020-as főzőversenyen Ovádi Péter parlamenti képviselő is részt vett.

A jótékonysági napon bográcsos főzőversenyt is rendeznek, melyre eddig 21 csapat nevezett, ám ez a szám még bővülhet, hiszen június 15-ig bárki jelentkezhet- tudtuk meg az eseményt beharangozó csütörtöki sajtótájékoztatón. Molnár Roland egyesületi elnök elmondta, a séfek és kukták fogásait 1200 forintos kóstolójeggyel lehet megkóstolni, és a rendezvény teljes bevételét a veszprémi hátrányos helyzetű fiatalok javára fordítják. A VVHHFE-nek idén ez lesz a hetedik jótékonysági akciója, de nem az utolsó, hisz az év folyamán süteményvásárt és bált is szerveznek.

Molnár Roland, a Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke a 2021 június 10-én tartott sajtótájékoztatón VSZC Ipari Technikum könyvtárában.Molnár Roland, a Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke a 2021 június 10-én tartott sajtótájékoztatón VSZC Ipari Technikum könyvtárában.

A 13 éve alapított egyesület alelnöke, Gulkai László elmondta, a jótékonyság mellett az esemény célja, hogy ismét „összehozza azokat a társadalmi és családi kapcsolatokat, amik a pandémiás időszakban hátrányokat szenvedtek." A rendezvényen kisebb csoportok, baráti társaságok, cégek is összejöhetnek és közösen tölthetnek el egy olyan napot, mely ezeket a kapcsolatokat elevenítik fel-mondta.

A programra érkezők számát 500 főben limitálták, így az védettségi igazolvány nélkül ingyenesen látogatható.

Ge. Á.
Domján Attila
további cikkek
Jubilál a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület közélet Jubilál a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület Megalakulásának évfordulóját ünnepli a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület, november 11-én tizenötödik alkalommal rendezik meg jótékonysági báljukat.   2023. november 9. 12:31 Tizenegyedik alkalommal szervez gálát a VVHHFE Tizenegyedik alkalommal szervez gálát a VVHHFE November 12-én rendezi meg éves jótékonysági bálját a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület az egyetem aulájában. 2022. november 4. 11:17 Kerülhessenek közelebb a fenntarthatósághoz a hátrányos helyzetű fiatalok is! Kerülhessenek közelebb a fenntarthatósághoz a hátrányos helyzetű fiatalok is! Ünnepélyes keretek között újította meg hétfőn a Pannon Egyetem és a Hallgatói Önkormányzat együttműködését a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesületével, valamint a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikummal. 2022. augusztus 16. 0:14 Tizenharmadik alkalommal szerveztek gálaestet a veszprémi hátrányos helyzetű fiatalokért VVHHFE Tizenharmadik alkalommal szerveztek gálaestet a veszprémi hátrányos helyzetű fiatalokért Díszvacsora, tombola és élőzene is várta azokat, akik részt vettek a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület jótékonysági gáláján szombat este a Hangvillában. 2021. november 14. 4:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.