2019. október 23. // Gyöngyi névnap

Minden gyermekért!

2019. április 15. 4:00
unicef.hu; budapestpark.hu
Jót tenni és hatalmasat bulizni egyszerre? Itt az alkalom! Napjaink legnépszerűbb hazai zenészei a Budapest Park és az UNICEF Magyarország felkérésére egy nagyszabású segélykoncerttel készülnek a Live Aid mintájára.

Mikor jótékonykodásról esik szó, valamiért sokan a karácsonnyal kötik össze. De nem csak ekkor van szükség egy kis segítségre, és nem csak materiális eszközökkel tudunk segíteni. Június 16-án éppen azzal teszünk jót, ha elmegyünk egy olyan koncertsorozatra, amely számos menő hazai sztárzenekart vonultat fel. Emellett számos tanulmány bizonyítja, hogy azok, akik rendszeresen jótékonykodnak, jobban érzik magukat a bőrükben, ellentétben azokkal, akik ezt elmulasztják. Mi mástól érezhetnénk jól magunkat, mint egy koncerten tombolástól és az érzéstől, hogy most ezzel jót teszünk.

A Bohém Rapszódia filmben már sokan láthattátok, hogyan is működött a Live Aid koncert. Nagyjából ennek a mintájára akarják felépíteni a Parkos koncertet június 16-án. Tehát az előadók ingyen lépnek fel és az általatok megvásárolt belépőkel hátrányos helyzetű lurkóknak segítetek. Az UNICEF Magyarország számos programot működtet itthon is, hátrányos helyzetű fiatalokat támogat, gyerekjogi ismereteket oktat és küzd a gyerekbántalmazás ellen.

Forrás: unicef.huForrás: unicef.hu

A Budapest Park és az UNICEF Magyarország megkeresésére sorra mondtak igent a felkért zenészek, így egy szuper line-up kerekedett a június 16-i, Apák Napjára szervezett gigakoncertre. A fellépők listáját a szervezők egy későbbi időpontban jelentik be. Na nem azért, mert rossz lesz a line-up, pont, hogy túl jó, így még ezzel is játszanak egy kicsit, hogy bombaként robbanjon a grandiózus előadók névsora.

Az eklektikus felhozatalban bizonyára mindenki megtalálja majd a kedvére valót – itt a helye mindenkinek, aki szeretné jól érezni magát, miközben segít azoknak a gyerekeknek, akiknek a legalapvetőbb szükségletekért kell küzdeniük nap mint nap.

Bővebb infókat a jegyvásárlásról a Budapest Park és az UNICEF Magyarország hivatalos weboldalán olvashattok.

Riskó Annamária

További cikkek

A Facebook és a tévé minden nap ugyanaz? Van izgalmasabb!
A Facebook és a tévé minden nap ugyanaz? Van izgalmasabb!
3 vlogot mutatunk, amiket érdemes követni, ha még csak ismerkedünk a társasjátékokkal.
Miért menekülsz húszévesen egy negyvenéves karjaiba?
Miért menekülsz húszévesen egy negyvenéves karjaiba?
Életem során többször is, több lánynak feltettem ezt a kérdést: barátoknak, szerelmeknek. Akkoriban még azt gondoltam, hogy a pénz, az egzisztencia, a csillogás vágya, az óhatatlanul hatalmas ígéretek ejtették rabul fiatal, vágyakozó szíveiket. Azonban rá kellett jöjjek, valódi válaszaikat nem szavaik, hanem életútjaik formálták.
Zarándokút New York utcáin
Zarándokút New York utcáin
Elképzelte már valaha, hogy egyszer végigjárja a lakóhelye összes utcáját, sétálható útvonalát? De nem ám félgőzzel, hanem úgy igazán, minden egyes kis részletre, a helyiekre és önmagára is odafigyelve. A New Yorkban élő Matt Green nem csupán eljátszott a gondolattal, meg is valósította.
„Utálom az embereket!” – mondta az ember
„Utálom az embereket!” – mondta az ember
Saját magunkat köpjük szembe ezzel az elég gyakran hangzó kifejezéssel. De miért?
"Ma nem megy": havonta jön a baj
"Ma nem megy": havonta jön a baj
Milyen érzés, ha szomjasan nincs egy korty víz sem vagy éhesen egy száraz kifli? Milyen az, ha betegen nincs pénz gyógyszerre? Látjuk, meghalljuk, segítünk, ha tudunk. De mi történik, akkor ha valamit nem látunk, talán nem is hallunk, de segíteni kéne?
2019. október 23. // Gyöngyi névnap