Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fényképes ajándék születésnapra

2019. április 21. 11:53
Közeleg az egyik családtagod születésnapja? Nem tudod, milyen rendhagyó ajándékkal rukkolj elő? Olyat szeretnél, amit más nem ad? Akkor nincs mese, nézz körül a fényképes ajándékok között, amikkel a Sooters.hu vár téged!

Általában egy szülinap fontos ünnep egy ember életében. Persze nem mindenki szereti egy bizonyos kor felett megtartani, de mindenkinél más a lélektani határ. Van, aki már a 40-et sem szívesen tartja, míg más még a 70-re is 70 darab gyertyaszálat szeretne. De pont ebben a különbözőségben rejlik a szépsége a dolognak. Éppen ezért mindig kell, hogy legyen a tarsolyodban néhány születésnapi ajándék ötlet, amivel nagy örömet szerezhetsz a szeretteidnek. Mutatunk párat a legnépszerűbbek közül.

Attól függetlenül, hogy milyen nemű és korú az ünnepelt, a fényképes ajándéktárgyak mindig nyerő ötletnek számítanak, csak tudni kell, hogy kinek mi az ideális.

Kisgyermekek és kamaszok

A gyerekekkel nincs nehéz dolga az embernek, hiszen annyi mindennel örömet lehet nekik szerezni. Elég egy fényképes póló vagy egy egyedi fényképes partedli, és kirobbanó az öröm, főleg ha az éppen aktuális kedvenc képe díszíti. Sőt, hogy még jobb legyen, mérettől függetlenül, egységes árban érhető el mindenki számára az S-XL méretig. Nem érdemes kihagyni.

A kamaszok már egy fokkal bonyolultabbak, hiszen ebben a korban nem feltétlenül kedvenc mesehős van már, hanem zenekarok, számítógépes játékok, és még sok más lehetőség közül választhatunk. Lányoknak hasznos és dekoratív ötlet lehet az egyedi, fényképes ékszerdoboz, míg fiúknak inkább fotómozaik vagy egy fényképes bögre lehet a befutó. Sőt, a hőre változó variációt egyenesen imádni fogják.

Felnőttek és az örökifjú korosztály

Közeli barátnak, nagynéninek, nagybácsinak, de akár testvérnek is jó ötlet lehet egy fényképes bögre színes belsővel, de akár egy fényképes bortartó díszdoboz is. Az utóbbi lehet vicces vagy elegánsabb kivitelű is, ez mind csak a díszítéstől függ. Tervezhetsz rá egyedi képet, feliratot, de akár a sablonokat is segítségül hívhatod. Arról nem is beszélve, ha a doboz még rejt egy jó minőségű bort is, akkor lesz ám igazi a meglepetés.

Ha a partnered szülinapja közeledik, akkor egy páros bögre igen hangulatos lehetőség, vagy ha hölgyről van szó, akkor akár egy fényképes medál is nagy örömet szerezhet.

Nagyszülők nagy kedvence a fényképalbum, amivel lehet dicsekedni, így igazából nincs is más dolgod, mint a sooters.hu segítségével előhívatni egy albumnyi képet és szépen beletenni, majd átadni. Garantált a meghatottság. De ha inkább kávézni vagy teázni szeretnek, akkor egy családi fényképpel ellátott bögrénél nincs is jobb, hiszen már az mosolyt csal az arcukra, ha csak ránéznek.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.