Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 7. Gizella
Veszprém
19°C
2024. május 7. Gizella
Veszprém
19°C

Visszatér a belvárosi súlylökés, 25 éves a Zonta

2019. május 7. 9:54
Különleges sportprogrammal és a Gizella-napok hivatalos megnyitójával folytatódik a programsorozat kedden.

Súlylökő párbaj az Óváros téren

A tavalyi Gizella-napok újítása volt az első veszprémi súlylökő párbaj: a rendhagyó sportversenyen az Óváros tér macskaköves felületét alakították át hitelesített súlylökő pályává, ahol a sportág nagynevű versenyzői is dobtak. A látványos program a nagy sikerre való tekintettel idén folytatódik, ráadásul ezúttal jótékonysági vonulata is lesz. A rendezvény 16 órakor kezdődik.

Hivatalos megnyitó az érseki palotában

A Gizella-napok hivatalos megnyitójának ezúttal is az érseki palota ad otthont 16:30-tól, méghozzá a Nápolytól Velencéig – Az itáliai barokk festészet (17-18. század) című kiállítással összekötve. A beszédeket követően az exkluzív környezetben az Orlando Énekegyüttes ad koncertet Major László orgonista és Veres Dóra nagybőgős kíséretében.

Jubileumi koncerttel ünnepel a Zonta

Az érseki palotából még épp átérhetünk a Csermák Antal Zeneiskolába, ahol 18 órakor kezdődik az idén 25 éves veszprémi Zonta Club jubileumi programja. A civil szervezet negyedszázados kiállítása mellett koncertet is szerveznek a zeneiskolában, amelyen a Csermák magánének tanszakának növendékei állnak színpadra.

vehir.hu
további cikkek
Rendhagyó helyszínen a Gizella Nőikar Ünnepi koncertje Gizella-napok Rendhagyó helyszínen a Gizella Nőikar Ünnepi koncertje Veszprém Megyei Jogú Város kiemelt művészeti együttese, a Veszprém megyei Prima-díjas Gizella Nőikar 2024. évi ünnepi hangversenye a hagyományok szerint a Gizella Napok zárókoncertje is egyben. Az idei évben azonban rendhagyó helyszínen, a Szent Mihály Főszékesegyházban csendül fel a kórushangverseny. ma 10:50 Koncertekkel, borkóstolóval, felfedezőtúrával és nyereményjátékkal is készül a főegyházmegye a Gizella-napokra Koncertekkel, borkóstolóval, felfedezőtúrával és nyereményjátékkal is készül a főegyházmegye a Gizella-napokra Mutatjuk, hogy mivel készül a Veszprémi Főegyházmegye az előttünk álló hétvégén a Gizella-napokon. A hosszú programfüzetben kulturális, interaktív és gasztronómiai események is vannak a liturgikus programok mellett. ma 10:50 Ázsiai hagyományok találkoznak Gizella örökségével a Művészetek Háza tavaszi kiállításaiban Művészetek Háza Ázsiai hagyományok találkoznak Gizella örökségével a Művészetek Háza tavaszi kiállításaiban Izgalmas májusi időszak elé néz a Művészetek Háza, a kortárs képzőművészetek és a kreatív ipar hagyományai találkoznak hazai és neves nemzetközi művészek tolmácsolásában. A programok részleteiről kedd délután a Tűztorony lábánál tartottak sajtótájékoztatót, ahol nagyvonalakban betekintést nyerhettünk a legnagyobb tárlatok kulisszái mögé.   2024. április 30. 17:11 Érkezik Charlie, a Margaret Island, a Kiscsillag és a Follow the Flow is a Gizella Napokra Érkezik Charlie, a Margaret Island, a Kiscsillag és a Follow the Flow is a Gizella Napokra Május 6. és 12. között 20 helyszínen több mint 50 zenei, családi és gasztronómiai program várja az érdeklődőket a veszprémi Gizella Napokon! 2024. április 30. 10:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.