Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
16°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
16°C

Filmvetítés, tégla és Nagy Sándor

2019. május 9. 9:46
Csütörtökön további programokkal folytatódik a Gizella-napok.

A Gizella-napok csütörtöki programjának részeként 15 órától filmet vetítenek a Városháza Kossuth-termében az Ismerem a városom?! című helytörténeti sorozatból. A vetítésen felszólal Porga Gyula polgármester és dr. Navracsics Tibor oktatási, ifjúsági és sportügyi uniós biztos.

Az Ismerem a városom?! városismereti vetélkedőről és a hozzá kapcsolódó filmsorozatról annak idején így számoltunk be:

Ismerem a városom? - vehir.hu

Városismereti vetélkedő indul az általános iskolák felső tagozatán tanulók részére. A program végén kiderül, ki ismeri jobban városát.

A várba is érdemes lesz fellátogatni délután: 16 órától tárlatvezetést rendeznek a Tegulariumban.

A Laczkó Dezső Múzeum Körösfői Kriesch György, a Nagy Sándor emlékév kurátorának meghívásával 17 órától Nagy Sándor 150 1869-2019 "EgészÉlet" szigete címmel rendhagyó kiállítással és előadással várja az érdeklődőket, melyen a festő és iparművész életútját és munkásságát ismerhetik meg az érdeklődők. A Veszprém megyei Németbányán született alkotó egyik emblematikus veszprémi munkája A csodaszarvas üldözése, mely a színház Megyeház tér felőli homlokzatát díszíti.

vehir.hu
további cikkek
Ázsiai hagyományok találkoznak Gizella örökségével a Művészetek Háza tavaszi kiállításaiban Művészetek Háza Ázsiai hagyományok találkoznak Gizella örökségével a Művészetek Háza tavaszi kiállításaiban Izgalmas májusi időszak elé néz a Művészetek Háza, a kortárs képzőművészetek és a kreatív ipar hagyományai találkoznak hazai és neves nemzetközi művészek tolmácsolásában. A programok részleteiről kedd délután a Tűztorony lábánál tartottak sajtótájékoztatót, ahol nagyvonalakban betekintést nyerhettünk a legnagyobb tárlatok kulisszái mögé.   2024. április 30. 17:11 Érkezik Charlie, a Margaret Island, a Kiscsillag és a Follow the Flow is a Gizella Napokra Érkezik Charlie, a Margaret Island, a Kiscsillag és a Follow the Flow is a Gizella Napokra Május 6. és 12. között 20 helyszínen több mint 50 zenei, családi és gasztronómiai program várja az érdeklődőket a veszprémi Gizella Napokon! 2024. április 30. 10:45 Az EKF év lendülete kitart, programdömpinggel érkezik a Gizella Napok Gizella-napok Az EKF év lendülete kitart, programdömpinggel érkezik a Gizella Napok Május elején ismét megrendezik a Gizella Napokat, immár a harmincegyedik alkalommal. A nagy múlttal és fontos tradíciókkal rendelkező rendezvénysorozat évről évre tartogat meglepetéseket, és a tavalyi év nagy sikere után idén is tartják a szervezők a színvonalat.   2024. április 29. 17:13 Elmaradnak a Gizella Napok szabadtéri programjai Elmaradnak a Gizella Napok szabadtéri programjai A Gizella Napok mai szabadtéri programjai a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradnak! 2023. május 14. 11:08

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.