Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Rekorddöntés, felvonulás, Majka

2019. május 11. 4:00
A szombat lesz az idei Gizella-napok csúcspontja.

Már délelőtt érdemes lesz elindulni otthonról, hiszen 11 órakor különleges rekordkísérlet lesz a Hangvilla előtt. A feladategyszerű: emeljünk a magasba minél több gyereket!

Emeljünk magasba minél több gyereket egyszerre! - vehir.hu

Világrekordra készül az országgal egyetemben Veszprém: május 11-én 11 órakor a Hangvilla előtti téren várják a családokat, hogy a gyermekáldás örömének jeleként minél több gyereket emeljünk egyszerre a magasba, megdöntve a tavalyi rekordot.

Miután letettük a gyerekeket, érdemes még maradni, hiszen a szombati programkínálat nekik is tartogat finomságokat. 9 és 20 óra között például vidámparkká változik a Szent Imre tér, lesz körhinta, dodzsem, kisvonat és ládavasút. A Hangvilla előtt a Kabóca Bábsznház működtet játékteret 13 órától 17 óráig, délután négykor pedig ugyanitt a Veronaki zenekar Mosó Masa Mosodája címmel ad koncertet.

A nap egyik leglátványosabb programeleme lesz a történelmi felvonulás, ami a Kossuth utca - Brusznyai utca - Szabadság tér - Rákóczi utca - Óváros tér - Vár utca - Szentháromság tér útvonalon halad majd, és 17 órakor indul.

Este pedig a tegnapihoz hasonlóan színes könnyűzenei program várja a bulizókat: Bérczesi Robi, Little G Weevil, a The Bluesberry Band & Tátrai Tibor, Szabó Balázs Bandája, és az est legnagyobb dobásának ígérkező Majka is színpadra lép.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.