Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elhalasztják a Balaton-átúszást

2009. július 23. 14:09 // Forrás: MTI / vehir.hu
A döntés a meteorológiai szakemberek és a vízirendészet vezetőjének egyöntetű véleménye alapján született meg.

A szervezőbizottság a várható kedvezőtlen időjárás miatt halasztja el a szombatra tervezett eseményt. - A vasárnapi, július 26-i átúszás lehetőségéről szombaton, a reggeli órákban döntenek - tájékoztatattak a szervezők.

A múlt keddi sajtótájékoztatón elhangzott: nyolc-tízezer embert várnak a 28. balatoni úszópróbára, a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es táv leküzdésére. Tavaly bő nyolcezren vettek részt az eseményen, 25 országból jöttek vendégpróbázók. A szervezők szerint az idén még többen lesznek a Coca-Cola Balaton-átúszáson.

vehir.hu
további cikkek
Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő 1. Futsal Club Veszprém Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. ma 20:59 Két veszprémi tekvandós is Európa-bajnok lett erőtörésben! küzdősportok Két veszprémi tekvandós is Európa-bajnok lett erőtörésben! A VEDAC kiválósága, Bécsi Nikolett és a Veszprémi Taekwon-do SE újonca, Kovács Adrienn is tagja volt a magyar válogatottnak, amely aranyérmet szerzett erőtörésben a Lengyelországban rendezett AETF Taekwon-do Európa-bajnokságon. ma 15:11 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. ma 14:11 Babicz Mihály az év veszprémi rendőre Babicz Mihály az év veszprémi rendőre 2024-ben Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a város közbiztonsága érdekében kifejtett példamutató rendőri munkája elismeréséül Babicz Mihály rendőr alezredes részére Az Év Veszprémi Rendőre díjat adományozta. ma 13:32

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.