2020. július 4. // Ulrik névnap

Rajzold le magad az oroszlánnal!

2019. június 25. 14:17
zoo
A Veszprémi Állatkert rajversenyt hirdet 6-14 éves gyermekek részére "Rajzold le magad az oroszlánnal!" címmel.

Rajzold le magad az oroszlánnal és ünnepelj a Veszprémi Állatkert Csapatával az új oroszlán kifutó megnyitóján!

A 6-14 éves gyermekek rajzait július 3. szerda 16.00 óráig a risko.annamaria@bakonybalaton.hu e-mail címre várják a szervezők!

A legjobb 50 beküldött rajz nyertese és 1 fő kísérője részt vehet a rendezvényen, mikor a veszprémi oroszlán csapat hivatalosan is birtokba veszi új, a Modern Városok Program keretében épült kifutót!
Az e-mailben a pályázó gyermek nevét és életkorát, valamint a leendő kísérő nevét is fel kell tüntetni! A nyerteseket e-mailben értesítik! A szervezők arra kérik a versenyzőkezőket, hogy a rendzvény napjáig mindenképpen tartsák meg a rajzokat és a nyertesek ezzel együtt érkezzenek az ünnepi oroszlán kifutó avatásra.

Elő hát a színes ceruzákkal, zsírkrétákkal és ecsetekkel, és legyél Te az egyik szerencsés, aki közelről láthatja az oroszlánok első pillanát az új kifutójukban!

zoo
vehir.hu

További cikkek

Pénztárost és kertészt keres a Veszprémi Állatkert
Pénztárost és kertészt keres a Veszprémi Állatkert
Ismét nyitva az állatkert
Ismét nyitva az állatkert
Korlátozások mellett ugyan, de ismét várja a látogatókat a Veszprémi Állatkert.
Egy kattintással állatkertté változhat otthonunk
Egy kattintással állatkertté változhat otthonunk
Bár a Veszprémi Állatkert a járvány elleni védekezés miatt jelenleg zárva tart, a legújabb akciójuknak köszönhetően könnyen testközelbe kerülhetünk az egzotikus állatokkal. Elindult a ZOOnline kezdeményezés Veszprémben, aminek szlogenje: Otthonról is az igazi.
Újabb bébibumm az állatkertben
Újabb bébibumm az állatkertben
Új lakóval gazdagodott a Veszprémi Állatkert, ráadásul a most született szélesszájú orrszarvú nem csak az országban, de Európában is ritka lakója az állatkerteknek. A kölyköt pár hét múlva a nagyközönség is megnézheti, nekünk viszont sikerült exkluzív képeket készíteni az első lábra állásról.
Bendegúz úgy viselkedik, mint egy gyerek, csak ő egy kismajom
Bendegúz úgy viselkedik, mint egy gyerek, csak ő egy kismajom
Bendegúz a dzselada páviánkölyök a Veszprémi Állatkert legújabb lakója – lenne, ha jelenleg nem gondozójának saját lakásában cseperedne, teljesen átszabva a mindennapi rutint. Pótmamájával együtt találkoztunk Bendegúzzal, hogy megtudjuk, milyen az, amikor egy kis majom bekerül egy család életébe.
2020. július 4. // Ulrik névnap