2019. november 15. // Albert, Lipót névnap

Három koncert, amíg szárad a törülköző

2019. július 6. 4:00
veszpremfest.hu
Teljesen megértjük, ha ön is a strandon tölti a hétvégét. De ha lement a nap, érdemes Veszprémben is körülnézni, az Óváros téren ugyanis folytatódik a Rozé Rizling Jazz Napok.

Az estet Lilienn és Kónyai Tibor kvartettje nyitja hatkor. A spanyol és brazil dallamokat, valamint a húszas évek Amerikáját és a jazz életérzést ígérő formáció 2013-ban jött létre duóként, Veszprémben Hegyi Zoltánnal (nagybőgő) és Kalmár Zoltánnal (dob) kiegészülve hallhatjuk-láthatjuk őket.

A nyolckor érkező Gereben Zitát talán nem kell bemutatni a hazai közönségnek, rendszeres visszatérője a jazz(es) fesztiváloknak, dalai könnyedek, a jazz populárisabb végét fogja meg, így tényleg mindenki számára élvezhető és befogadható produkcióra készülhetünk.

A szombat esti programot a Ruby Harlem zárja, az egyik legintenzívebben fejlődő hazai indiesoul-pop zenekar. A magyar nyelven íródott dalok vokál centrikusak, ezt színesíti a rézfúvósok hangzásvilága, mindez kerek egységet alkot a húzós ritmusszekcióval. Céljuk, hogy dalaik üzenete eljusson és fényt vigyen a lelkekbe.

vehir.hu

További cikkek

Elkezdődött a tabudöntögető fiatal művészek fesztiválja
Elkezdődött a tabudöntögető fiatal művészek fesztiválja
Szombaton elstartolt a Pannon Unifest összművészeti ifjúsági fesztivál a Pannon Egyetemen. Az egész nap tartó produkciók bemutatása után este az okleveleket és díjakat adták át, de a fesztivál ezzel nem ért véget, vasárnap és a jövő héten folyamatosan lesznek előadások, kiállítások és workshop-ok.
Hétvégén elstartol a második Füred Gastro fesztivál
Hétvégén elstartol a második Füred Gastro fesztivál
Az őszi Balaton legjelentősebb gasztronómiai fesztiváljárakészülnek Balatonfüreden, ahol szombaton és vasárnap tizenöt kiváló Balaton-környéki étterem libaételeivel és az újgenerációs Balaton-felvidéki pincészetek boraival várják majd a látogatókat.
Ezúttal a halé lesz a főszerep a Bakony Expón
Ezúttal a halé lesz a főszerep a Bakony Expón
A termelői vásár és családi rendezvény immár hatodik alkalommal tér vissza a Veszprém Arénába november 8-10. között. A program részleteiről szerda délelőtt sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.
Jelentkezz a Pannon UniFestre!
Jelentkezz a Pannon UniFestre!
Idén már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Pannon UniFest, november 9. és 14. között.
Jön a tizedik Bujtor István Filmfesztivál!
Jön a tizedik Bujtor István Filmfesztivál!
A szombaton kezdődő filmfesztivál Balatonszemesen kerül megrendezésre, ahol független/amatőr filmesek is megmutathatják tudásukat, a filmrendező emléke előtt tisztelegve.
2019. november 15. // Albert, Lipót névnap