Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szakszerűtlenül egy bitang nagy SUV-ról

2019. július 3. 13:12
Ilyen az, amikor mindenféle felkészülés nélkül csak úgy beültetnek egy „autószakértőt” a legnagyobb SEAT volánja mögé úgy, hogy se SUV-ot, se automata váltós autót nem vezetett korábban.

A legújabb SEAT Tarracot a Ring-Autó Kft-től kaptuk meg egy rövid menetre. Igyekeztünk direkt nem utána nézni a kocsinak, és összegezni, mik az első élmények.

Annyi a funkció, hogy csak zavarodott papírból olvasás a vége.

Domján Attila
Ge. Á.
további cikkek
Modern innovációk az abroncsgyártásban Modern innovációk az abroncsgyártásban 2024. március 18. 21:52 'Beyond Zero – Túl a zéró emisszión' néven indította útjára átfogó vállalati stratégiáját a Toyota 'Beyond Zero – Túl a zéró emisszión' néven indította útjára átfogó vállalati stratégiáját a Toyota A világ legnagyobb és legzöldebb autógyártója, az Európában már 80%-ban részben vagy teljesen elektromos autókat (azaz az öntöltő hibrid elektromos, a plug-in hibrid elektromos, az akkumulátoros elektromos és a hidrogén üzemanyagcellás elektromos modelleket) értékesítő, és ezen technológiák fejlesztésében globálisan vezető szerepet betöltő Beyond Zero foglalja össze vállalati stratégiáját, amely az elektrifikáció és a mobilitás területén betöltött vezető szerep mellett a legmagasabb szintű ügyfélélmény és a társadalmi felelősségvállalás pilléreire támaszkodik. 2022. szeptember 15. 11:14 Augusztustól fizetős a veszprémi pláza parkolója parkolás Augusztustól fizetős a veszprémi pláza parkolója Sokan nem pláza-látogatóként, hanem P+R parkolóként használták a bevásárlóközpont parkolóját. 2020. augusztus 17. 4:00 A hibrid autók évtizedei jönnek A hibrid autók évtizedei jönnek Ahogy egyre inkább érezzük a saját bőrünkön is a klímaváltozás hatásait, úgy az autóiparban is egyre nagyobb teret kapnak a környezetkímélő – vagy annak mondott – technológiák. 2020. február 18. 21:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.