2020. február 20. // Álmos névnap

Három tipp, hogy jól induljon a hét

2019. július 8. 4:02
veszpremfest.hu
Tudjuk, tudjuk, ha nem is mindenki, de nagyon sokan utálják a hétfőket. Este azonban három koncertre is elmehetünk Veszprémben, hogy oldjuk a hét eleji stresszt.

A Rozé Rizling Jazz Napok Óváros téri színpadán az Intermezzo idézi meg elsőként a hétvégét délután hattól. Zenéjük nem csak a jazz-rajongók számára befogadható: jellegzetes dallamviláguk intelligens és jól átgondolt, ugyanakkor energikus és improvizatív is egyben.

20 órától Gáspár Szilviék csapnak a húrok közé. Repertoárjuk főleg ismert jazz-örökzöldekből áll, de saját dalokat is előadnak. Műsorunkban a jazz hangzásvilága mellett megtalálhatók a latin, a funky és a soul zene elemei is. A számok többsége saját hangszerelésű, ami egyedi hangzást kölcsönöz a daloknak.

Az estet a tízkor kezdődő koncerttel a Bin-Jip zárja, akiket annak idején még Harcsa Veronikával a mikrofon mögött ismerte meg az ország. Az énekesnő aztán Gyémánt Bálinttal karöltve egy új duó produkcióval jelentkezett, a Bin-Jip új hangjaként pedig Eszes Viki mutatkozott be: őt láthatja a veszprémi közönség is hétfő este.

vehir.hu
2020. február 20. // Álmos névnap