2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona névnap

Az utolsó tánc még jár nekünk

  • fesztivál
  • 2019.07.14
    04:02
  • veszpremfest.hu
Megint elrepült tíz nap, újabb ötven hétig kell VeszprémFest-mentes életet élnünk, amit talán csak a szokásos koncertfilm-vetítés enyhít majd. De mielőtt elengednénk az idei Rozé Rizling Jazz Napokat, még van egy búcsúesténk!

Hatkor a veszprémi Swing-Swing, az Óváros téri színpad visszatérő vendége áll a közönség elé. A zenekar tagjait az együtt zenélés öröme és érdekessége hozta és tartja össze, amelyek alapja, hogy a műfaji kötöttségeket és a játék szabadságát ötvözve mindig képes a megújulásra, a teremtésre, legyen szó komponált többszólamúságról vagy éppen improvizációkról.

Nyolctól a Solati Music zenekar főként R'n'B, soul stílusban, a jazz harmóniakészletét is felhasználva, előremutató formavilágával szólal meg. Zenéjük egyfajta híd, mely különböző stílusokat köt össze.

A fesztivált Malek Andrea zenekara búcsúztatja tíztől. A formáció egy nagyon különleges projekt, amely a Jazz és az R&B stílust ötvözi a magyar népzenével. A “Soulistic” név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal.